Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Sep 12

Nej, vilken jävla skitmorgon.

Nyheten om Moderaternas kovänding nådde stugorna igårkväll som en bomb. Helt otroligt. Dessa människor är ju på riktigt sjuka i huvudet. Kuppen är så långt ifrån en demokratiskt process man kan tänka sig. Ska bli mycket intressant om Per-Olof Jonsson pallar trycket mot den omfattande kritik som nu stormar kring de ”nya” moderaterna. Men den stora frågan vi ställer oss nu är: Kommer Per-Olof Jonsson gå med i Facebook?

Får han sitta kvar kommer partiets röster i nästa val kunna räknas på en hand oavsett hur skicklig han må vara. Så här får det bara inte gå till.

Det finns en stor likhet mellan kritiken mot Linneuniversitetets flytt och inte-Linda-debatten. Kritikerna har inga som helst sakliga argument i debatten mer än i stort sett: Vi vill inte. Allt ska vara som förr saltat med lite parkeringsångest. Fy-fan. Får det fortsätta så här så blir det tamjefan snart inbördeskrig i Kalmar. BG blir ny gerillaledare på Ängö. I Berga så rustar Mikael-Slang med sitt skoningslösa team. Tung vapenhandel och korruption på Kvarnholmen signerat Köks-kenneth.

Och inte nog med detta. Min krönika i Östran har blivit ersatt med en tvåbarnsmammas. Nej, vilken jävla skitmorgon.

I gårdagens podcast så önskade vi Linda Blomdahl Petersson lycka till med sitt nya uppdrag, det kommer vi definitivt inte göra med Per Olof Jonsson.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar