Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Nov 11

Nätverksmissbruk och riksdagen nästa!

Läser att Wilson-Jacob går in i ytterligare ett nätverk, känns sådär. Han hade nätverksförbud redan för ett år sedan, sen dess har han gått med i…tja, vad kan det vara, ett tiotal nätverk. Wilson-Jacob, jag vet att du är nätverksmissbrukare och det finns hjälp för sådana som dig. Du vet att du alltid kan ringa mig om du känner ett för starkt sug för ett nytt nätverk.

Désirée Liljevall har addat mig på Facebook och jag är ett steg närmare Sveriges Riksdag. Känns stort. För ni känner väl till den nya EU-regeln? Har du 10 riksdagsledamöter i vänlistan på Facebook kommer du automatiskt med i Riksdagen. Enligt Producent-Petter ska det tydligen vara rätt bra lunch i deras lunchmatsal. Producent-Petter borde för övrigt sitta i Riksdagen. Inte för han är så bra politiker utan snarare för att han alltid är så jävla trött på måndagar.

Kallskänks-Richard vann Gais Open med sitt Kalmar FF P-97, och försvarar sin titel som inofficiella Svenska Mästare. Ryktet säger att till och med Kjell Nyberg lät sig imponeras av grabbarnas prestation detta genom ett djupt SMS.
Richard till Kjell: Final!
Kjell till Richard: Bra.

Min förkylning har lämnat och efter att samtliga av mina alldeles för dyra Ralph Laurenskjortor börjat sitta lite för tight kring midjan gav jag mig idag ut på en längre joggingrunda. Det blev 7 kilometer fast denna gång med riktning mot förorten i Funkabo/Berga där bland annat min svärmor och svärfar bor. Snacka om att min tjej har gjort en enorm klassresa som numera har boende i innerstan. Om det bor läkare på Stensö, vilken typ av yrkeskategori bor i Berga? Säljare och arkitekter? Eller? Hjälp?

Igår blev för övrigt vi varmt mottagna på Halltorp där Jörgen bjöd på Äppelpaj och visade upp sina nyrenoverade rum (för tredje gången), en weekend i ett sådant rum kan jag varmt rekommendera, inte många hotellrum som kan erbjuda bastu, bubbelbad och strippåle i samma rum!

Inspelningen av piloten idag gick kanon. Det pekar åt en premiär för vårt nya matprogram redan den 1:december. Mer om det vid senare tillfälle. Ett eget radioprogram. Fan så creddigt. Stureplan tänker jag.

I helgen åker vi på Spa, igen. Det blir Uffe-Taco, Producent-Petter och undertecknad som laddar på Gränsö SLott inför min och Wilson-Jacobs uppsnackade spelning i Västervik på bröderna Daltons discopalats: Palladium.

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Du får snacka med min PR-konsult på bolaget som sponsrar mig. Kontakt: thomas.davidsson@netgear.com

  2. Det verkar som den mailen inte funkar.
    Jag testar johanna.wihl@dlink.com eller maria.eile@belkin.se

  3. De är på nätverkskonferens. Ta istället ulrik.branden@linksys.com

Lämna en kommentar