Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Maj 12

Myndighetsskräck och Limbo

Mitt i all mise en place inför helgens alla cateringuppdrag dök våra vänner från miljö och hälsa upp för en oanmäld inspektion av vårt kök på Kallskänken. Torts att det är tusende gången Nikkanen dyker upp och att vi egentligen inte behöver vara oroliga blir stämningen alltid något spänd i köket, det är trots allt en form av betygsättning av vårt kök. Innan inspektionen gjorde alla ett snabbt röj i köket. Eller, snarare alla utom Seger. Som istället valde att flyd från köket och låste in sig i Kallskänksbussen. Myndighetsskräck?

Det gick i alla fall bra trots den enorma produktionen vi hade i gång. Någon timme efter inspektionen var över ställde vi oss frågan vad Seger tagit vägen? Vi ringde upp honom. Det visade sig att han satt kvar i bilen.

Jag blev under gårdagen stationerad i Borgholm på slottsruinen där vi dunkade ut 250 mat till Oskarsgymansiet som avslutade sin skolgång med en klassisk bal. Stämningen var god och högljudd med mycket ramsor och sång. Bäst var alla talare som fick inleda sina tal med: HÅLL KÄFTEN!!!
Ytterligare ett bra evenemang signerat av Partykompaniet.

På onsdag är det premiär för Limbo på Biostaden. Jag gör en biroll som Nathan Lejonborg, en medelålders man som är klädd i en dåligt sittande skjorta som är knäppt hela vägen upp. Hela hans utseende presenterar en bild av en tråkig och grå individ. Huvudrollen Peter spelas av den begåvade skådespelaren Magnus Kviske.

Kan vi ha gjort sommarens bästa köp?

Nu vit och grön sparris!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar