Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
17
Sep 11

Mycket Gutu

Sitter och leker lite med bookings.com och det slår mig hur oerhört naiva vi internetkonsumenter är när vi bokar resor, biljetter och hotell på nätet. Det finns så många funktioner på bookings.com att använda för att locka fler kunder. Punkta pris, bjuda på vinflaska vid check-in, rabatt på första natten, betala för att höja sin ranking osv. Känns lite som lobbyism. Hur eller hur, Hotell Hilda ligger i topp och det är det som räknas.

Allt fler pusselbitar verkar falla på plats inför nästa säsong, värvningen av Mats Solheim känns som en klar klassvärvning och en värdig ersättare av Stefan. Gutu lär också vara en bra lirare, om inte ett fantastiskt namn att rida marknadsföring på, Mycket Gutu.

Den allt mer växande evenemangsstaden Kalmar positionerar sig ytterligare bland kategorin: städer som satsar på turistnäring. Denna gång pekar allt på att staden lyckas landa det prestigefyllda evenemanget:
Gubbar som groggar.

-Detta är bra för Kalmar!
Kommunstyrelsens ordförande Johan Persson (s) hade svårt att dölja glädjen efter att Gubbar som groggar:s festgeneral Hasse Hofvergård tidigare idag gett ett muntligt klartecken i för helgens aktiviteter.

Åke Andersson, VD Destination Kalmar uppmanar nu via sina sociala kanaler alla krögare att rusta sig inför helgen genom att fylla upp sina barer med det som i folkmun kallas: Bult. Bulten är det som utgör fundamentet i GSG:S verksamhet och mycket talar för att åtgången på denna blandning av alkohol och sötad lemonad kommer att slå nya makalösa rekord.

En av anledningarna till valet av just Kalmar sägs vara att Michael Görlitz är i stan kommande helg och att just Görlitz lär vara den person gruppens kompass styrs efter. Hurvida det finns en hotbild kring Görlitz och hans Halmstad BK låter Polisens informationschef Ulf Karlsson vara osagt.

Många har länge försökt klargöra sambanden mellan gruppkonstellationen
men utan något större resultat. Enligt var Aftonbladet erfar ska i alla fall endast en person
vara verksam kommunalt, detta Blekingebördiga tattarsonen Ulf Karlsson. I övrigt är gruppen
enligt uppgift en blandning av ett gäng ”mediahoror och friskolelärare som har lite för höga tankar
om sig själva”. Hur eller hur gruppens drivkraft rent ekonomiskt kan sammanfattas: majonnäs och skattemedel.

Vi kommer att bevaka GSG:s helg i Kalmar, i synnerhet den efterfest som ska äga rum på Jenny Nyströms gränd 7 där den alltid så ödmjuka Martin Nilsson bjuder på fet mat och bult.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. lämnade suzanne ljung streamandes i sängen, gubbvaktade in två båtar på ett spegelblankt kalmarsund i motljus, nu ska jag välja jeans, vi möts på plats (plast), ta cykeln.

  2. Sluta tjata, kommer om någon kan hämta mig…Inga konstigheter.

Lämna en kommentar