Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
02
Sep 11

Mycket Guttvägen

Som ni säkert har sett spelade vi in veckans rödtopp igår och när vi anlände till Folksam så blev vi mottagna som rockstjärnor, det kändes stort. B-G som var på strålande humör tilldelades en mindre KFF-gitarr som han satte igång och spela på, tramsigt men roligt.

Tog min hipsterbike och cyklade upp till Wilson där det verkligen är full rulle, mer och mer rikstäckande jobb som innebär mer resurser. Igår spånade vi kommunikation åt ett företag där bland annat Lars-Johan Jarnheimer och Torsten Jansson är involverade.

I eftermiddag är det sponsormatch på GFA, ett gäng FF-sponsorer spelar mot varandra coachade av bland annat Lasse Johansson och Jens Nilsson, kvällens kommentatorer: Martin Nilsson och Producent-Petter. Gage: En back öl. Efter matcherna drar hela gänget ner på byn och rullar hatt. Det kommer bli gutt.

På b-g.se skriver man så här:

”Våldsamma protester har ekat på gator och torg efter kommunens namnutnämning av gatan ”Mycket Guttvägen”. Gruppen som varit mest högljudd är Baader Granlunds liga.

Detta har fått konsekvensen att Kommunalrådet Johan Persson drar tillbaka beslutet. Persson säger till TT: ”Ett stort misstag av oss. Naturligtvis kan vi inte döpa en gata efter ett företag. Vi kommer nu att lämna tillbaka det livslånga presentkortet på gratis smörgåstårta till VD:n för Mycket Gutt. Samtidigt har vi utnämnt nytt namn på gatan, nämligen B-G:s Avenue!”

Ja, vi får väl se…

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar