Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Aug 11

Mycket Guttvägen

Oj, oj oj. Herregud, vad säger man? Alltså, det är med största ödmjukhet och respekt jag tar emot denna hyllning från Kalmar Kommun. Att få en egen gata uppkallad efter sitt varumärke och levnadsfilosofi är givetvis enormt stort. Jag vill också passa på i det här läget att tacka familj och vänner men också andra företagare som genom åren stöttat mig med sina ledord och erfarenheter. En glädjens dag som denna tycker jag vi lägger majonnäs, politik och samhällsdebatter åt sidan för en stund och njuter av att Kalmar stad har fått ett nytt vackert gatnamn.

Återigen ett stort, stort tack till er alla! Imorgon kör vi igång stans bästa lunch igen, det blir Erik Segers långkokta karré som vi serverar med rostad potatis samt rödvinssky för endast 69 kronor. Välkomna till Kallskänken, Mycket Gutt åt folket!

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Haha…du e så jävla rolig Martin. Gott att du kommit dig hem från Marbella, att bloggpromenera när det inte har uppdaterats på mycketgutt.se är som att vara inaktiv medlem av ett träningscenter. Hur går det med Lunarglajd’sen föresten?

  2. Lunarglide Flywire +har kompletterats med Nike Air Pegasus+ 28 Fitsole 2, och jag kan säga att det är inte många som hinner registrera vad som händer när jag susar förbi… i taxi.

Lämna en kommentar