Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
04
Jan 11

Mut och skandalrubriker

Lite halvlökig uppdatering för tillfället men om sanningen ska fram så händer det inte jättemycket så här i mellandagarna, det är helt enkelt en rätt bra tid att slicka lite sår. Slicka sår, sjukt uttryck egentligen.

Var uppe en runda i idéfabriken dvs Wilson Creative, det bollades framtida kampanjer och förhoppningsvis kan vi snart lägga ut nya webbsidan till Hotell Hilda. Mötet avslutades med en Semla och med den dog all kreativitet, det var bara till att kapitulera, Semlor, vad ska det vara bra för.

Dagens snackis har givetvis varit Expressens löp där det står om efterfesten i Hells Angels lokaler, ett intressant och trevligt uppslag om vår lilla utflykt till Eskilstuna. Och för er som får lite ont i magen av reportaget kan jag lugna er med att detta är en typisk Brinken-PR-kampanj. All publicitet är bra publicitet, vi har sälj.

Någonstans är man trots allt lite besviken att man inte kom med på någon av skandalbilderna med följande eftertext:
Martin ”Mycket Gutt” Nilsson som bland annat är känd för att sälja enorma mängder majonnäs i olika former till Kalmarborna, vill inte lämna några kommentarer utan hänvisar till sin PR-agent Fredrik Löfgren för vidare frågor.

Östrans Tommy Granlund når tillslut Löfgren i sin bostad, en flådig lyxvåning som ligger i det fashionabla bostadsområdet Ängö i Kalmar. Han släpper in oss i lägenheten, iförd mörkblå Ralph Laurentofflor går han sedan lugnt och sansat fram till ett av dom stora burspråksfönsterna som vetter mot vackra Kalmarsund. Han vänder Granlund ryggen och plockar samtidigt upp sin katt i famnen som han sakta stryker handen över.

Löfgren: – Jag antar att ni är här för att ställa frågor om min klient Martin ”Mycket Gutt” Nilsson?
Granlund: – Ja vad hände egentligen i Eskilstuna? Journalisten är ivrig att få svar.
Löfgren: -Vi pratar om ett av världens mäktigaste varumärken här, vad kan du erbjuda mig för sanningen?
Det går som ett sus genom lägenheten, en glödlampa slocknar plötsligt. Spänningen stiger. Katten spinner. Granlund är iskall.
Granlund: -Jag erbjuder dig och din flickvän en charterresa till Sharm el Sheikh på ett fyrstjärnigt hotell.
En lång tystnad infinner sig. Man kan ta på stämningen.
Löfgren: All inclusive?
Granlund: Ja.

Fortsättning följer.
http://www.expressen.se/noje/1.2277700/kandisfesten-slutade-hos-hells-angels

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar