Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
10
Mar 11

Men dom har ju fortfarande kläderna på sig?

Intressanta möten igår och det är så tydligt att mötet med nya människor är den största enskilda faktorn till inspiration och positiv förändring. Igår fick jag höra om Björn Ulveus satsning i Västervik, något i hästväg som jag helt hade missat. I korta drag ska den gamla ABBA-legenden bygga ett landmärke precis vid vattnet som ska bli ett nav för musikindustrin i Sverige. Och detta projekt kommer att bli så omfattande att det till och med gäller att vi är på tå här i Kalmar, för detta projekt kommer att spilla över på hela regionen.

På Kallskänken kokas det fonder, gjuts pannacotta, läggs tapastallrikar och bakas leverpastej. Igår lanserade vi nya produkter av toppklass i våra kylar och jag blir tamejfan nästan tårögd när jag ser godsakerna. Jag var så uppspelt igår att jag till och med stod vid kylen och rykte pastasallad ur folks händer och tvingade på dom tapastallrik och smörrebröd, det är fantastiskt och iakta kunderna vi kylarna, dom är oftast som robotar. Beslutet om vad man ska äta är redan taget och man ser inget förutom sin produkt. Frågan är väl om detta är bra eller dåligt? Hur eller hur, kom och testa vårt nya gottis!

För tillfället planerar vi sommaren, vi paketerar om lite hur våra produkter ska se ut, förra året hade vi en tex en studentbuffé som gjorde stor succé men också nya riktlinjer för vår catering och grillbuffékoncept.

Det är på ett sätt underbart att jobba med bra kockar. Vår nya värvning från albanska förstaligan David Olsson har gått rakt in i startelvan och levererar direkt. Nu är i och för sig Olsson inte Alban, utan från Örebro, men skillnaden är inte så stor. Ett villkor från socialen inför anställningen av Seger och Olsson var att jag skulle ta ansvar för den sociala biten och fungera som en extrakompis och bollplank. Därför bjöd jag in till Champions Leuagekväll igår med Indisk gryta.

20 minuter innan matchstart visar Viasat bilder på när spelarbussarna stannar utanför White Hart Lane och följande dialog utspelar sig:

Seger: När börjar dom?
Martin: 20.45
Seger: Men dom har ju fortfarande kläderna på sig?

Imorgon Milano.

Imorgon

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Vilken tur att Seger är kock !!!

Lämna en kommentar