Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
23
Apr 13

Med risk för att vara lite silverrygg

Känslan av att vakna upp till en fjärdeplats i Allsvenskan, före Öster i tabellen, och hemmamatch mot Åtvid på lördag. Dessutom en känsla av framåtanda med tugget om den nya Berlinlinjen i höst. Man har haft betydligt värre morgnar.

Kollade precis som många andra på Fotbollskväll igår, och det känns lite som vi är tillbaka på ruta ett när det gäller nationell mediabevakning av Kalmar FF. 2008 kunde man inte ens slå på tv:n utan att någon sa Elm eller samba och alla FF’s matcher sändes som huvudmatch i Canal+, nu får man istället se tusen djupledslöpningar i repis med Rantie och Hysén springa offiside. Men vi kommer tillbaka.

Igår fick vi besök av svärmorsdrömmen och mittbacken Marcus Thorbjörnsson. Denna ödmjuka Kungsbacka-grabb går från klarhet till klarhet och i kvällens podcast med honom för vi höra om både det ena och det andra, framförallt hans redan erkända kärlek till föreningen. Det är precis den känslan vi ska bygga vår framtid på.

Med risk för att vara lite silverrygg, men strömavbrotten var rätt jobbiga igår, dels för att min klippning höll på att gå åt helvete men också för att vid varje strömavbrott så måste brandlarmet till hotellet kvitteras, dels har vi som rutin att dela ut värmeljus till våra gäster. Då strömmen gick två gånger för vår del fick jag springa som en dåre mellan hem och hotell (hela 10 meter, sjukt jobbigt)

Kommer tillbringa dagen i köket och experimentera, har fått hem lite goa styckdetaljer som ska provköras. Chuck flap, Boeuf Onglet och torskkind. På med blåstället bara.

Vi säger grattis till Jan Nordström som dagen till ära fyller 40! Ni vet väl att hans ord & fotoutsällning Tillsammansheten finns att beskåda på Kallskänken och Hotellet, fri entré öppet 365 dagar om året.

Sist men inte minst, Daft Punks nya, hur bra som helst. Det kan bli en bra sommar.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar