Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
02
Feb 12

Matdebatt, hemmamatch och Lärkan från Kirov på löpband

Lite drygt två veckor kvar till Miami nu, ett resmål som väljs av dom creddigaste i samhället, vad säg som Wilson-Hasse med familj, blondinbella och vi.

I dagens Barran får vi läsa om Rune Gustavson som föll ihop under matchen KFF-Gais i somras. Inte jättekonstigt, den matchen var faktiskt inte bra.

-Sånt skämtar man inte om Martin.
-Nej, jag vet. Dålig stil. Men jag kunde inte låta bli.
-Gör bara inte om det.
-Nej, det är fattat. Förlåt.

Östran kör artikelserie om maten i skolorna och kostnader. Intressant. Men det hade varit kul att granska personalkostnaderna i en matsal och jämföra med en vanlig lunchrestaurang. I ett skolkök jobbar minst 8 personer heltid för att laga mat och diska till runt 500 pers inklusive frånvaro och annat. Om det nu är kostnader det handlar om. Det blir en lönekostnad på runt 25 000 kr per dag, dvs runt 100.000 i veckan.

När vi lagar mat till Calmar Nyckel Cup, frukost lunch, middag åt runt 1000 personer då är vi 4 stycken. Lägg därtill att vi samtidigt coachar ett lag i turneringen också.

Tråkigt med varsel i glasriket. Men hela problematiken stavas väl att det inte längre finns någon efterfrågan? Eller? Så vitt jag vet är det bara Segers flickvän Dallan som fortfarande köper glas.

Det ser ut att bli stor förändring på FF:s hemmamatcher till våren då det verkar som att det inte blir något nationellt körschema, dvs vi skapar vårt egna innehåll. Funderingar på att köra mycket från studion ligger som förslag samt mer intervjuer med spelare. Kul.

Sprang 40 minuter på löpbandet igår med mina Asics gel kayano 17. Mitt nya smeknamn när jag dansar fram på bandet är Lärkan från Kirov. Det var ett krig eftersom jag har en mindre sträckning i baksida lår. Vi gjorde också en invägning där vågen konstaterade att jag låg i stort sett inom ramarna för socialstyrelsens rekommenderade värden. Kanske någon procent lite för mycket…fett.

Idag ska vi på studiebesök till Guldfågeln i Mörbylånga, det kommer bli. Speciellt.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. 2011 växlade vi faktiskt upp ett snäpp och coachade två lag… 🙂

Lämna en kommentar