Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Apr 14

Matchen och lägeskollen på Kallskänken

Nja, matchen går väl inte direkt till historien, jo tyvärr kanske som en av dom sämre sedan invigningen av GFA för ganska exakt tre år sedan. Dock en härlig inramning, klackens nya placering som är som natt och dag för ljudbilden, känslan, samt att man ändå genom Måns lyckas plocka en pinne på slutet. Nu har man en vecka på sig att samla sig inför det spännande mötet mot Elfsborg. I övrigt en del nytt folk i organisationen bakom evenemanget som kommer tillföra lite ny energi, det gillas!

På Kallskänken rullar det på, två stora saker på gång, dels börjar snart leksaks-Nicke arbetet med vår innegård där vi ska bygga en ”låda” under trädet och på så sätt skapa nya sittplatser, sedan det lika roliga projektet att renovera köket, jo det är kul, till fakturan kommer. Du kan knappt flytta en bänk i ett restaurangkök utan att det kostar, nu ska vi byta golv och öppna upp. Men det är nödvändigt för oss då köket från början är byggt som ett renodlat kallkök, och trots att vi har den produktionen kvar så går vi mer och mer mot varm mat.

Kallskänken Nybro är sålt och avvecklat, ett resultat av satsningen här i Kalmar, vi mäktade helt enkelt inte med produktionen dit och omsättningen var i sanningens namn något för låg för att fortsätta lägga energi. Samma gäller för vår verksamhet i Karlskrona som är ute för försäljning. Är du intresserad av att driva Kallskänken i Karlskrona vidare så hör av dig, helt okej omsättning och en bra kundbas att stå på. Mycket stor utvecklingspotential för den som har tid, energi och en liten slant att investera.

Vi söker ständigt bra personal, så fortsätt skicka in CV:n till oss, målet att ständigt bli bättre och utvecklas inom det vi gör kräver bra, hungrig och nyfiken personal. Alltifrån diskare till kockar letar vi efter. Med vårt nya varmkök som blir klart till slutet av april kommer vi kunna ta nästa steg i vår matlagning.

1014309_10152378321794274_5631070182225433028_n

Öga mot öga. Tand för tand. Träningsoverall v.s Kostym. #kalmarff #coacheklund — at Guldfågeln Arena.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar