Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
20
Jan 14

Maktlistan och nostalgi

Sitter apatiskt med dagens Östran framför mig och en kopp ljummet bryggkaffe. Jag konstaterar att min 50:e plats på maktlistan har glidit mig ur händerna. Detta trots förra veckans mediala supervecka med dubbeluppslag, cupvinst och podcast. Är det så att min förbannade hybris ställt till det igen. Fan. Omsprungen på upploppet av en 19-årig SSU-ordförande, från Västervik. Idag är sannerligen en mörk dag.

Ser att Pontuz Löfgren, en av Sveriges bästa mäklare, hoppat upp från plats 44 till 45, fan så starkt, grattis. Vilken resa.

Till min förvåning ser jag att min vän och nya podcastkollega Henrik Rydström också halkat ur listan, förra året på en stabil 43:e plats. Är det mitt dåliga anseende som svärtat ner byns kanske mest kända person? Förlåt Henrik.

Jaja, livet går vidare och nästa år är det ny lista. Till dess, lite nostalgi. Det har gått lite mer än tre år sedan Konsulten Chris Karlsson sladdade in framför plåtskjulet på Amerikavägen i ett tappert försök att ordna 5000 nya läsare till Östran, och jag må vara narcissist deluxe, men detta är fan roligt på riktigt. Vilka tider!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar