Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Mar 12

Majonnäsabstinens i Alkmaar

God damm it, vad dammigt det är hemma efter bygget. Det har krupit sig in i alla vrår och det är ett terapijobb att ta bort det, men nu ser vi ljuset i tunneln.

Ny vecka nya möjligheter! Så kunde man sagt om man var en pretentiös kille utan självdistans…hmm, vid närmare eftertanke minns att jag skrev såhär ett par gånger förra året… Damm it. Men skit i det. Idag är det mest ett gäng möten om rikets säkerhet, jag och Party-Bella ska snacka ihop oss om sommarens kanske största event i kategorin: detta-trodde-du-inte-hände-i-kalmar-i-sommar. Jag pratar om Swedish Motorbike Festival som väntas locka tusentals knuttar för fest i dagarna tre. Tydligen kommer mina kollegor från Hells Angels att vara representerade, så det lär bli åka av. 5000 hamburgertallrikar kan inte ha fel, eller hur Segway & Ozzie?

Och på tal om mat, vi ska ju åka till Amsterdam på fredag. Mattias Johansson f.d Kalmar FF skrev följande på Facebook igår:
”Glöm inte smörgåstårta. Martin, jag är seriös. Den ska vara dubbel så stor som eran största, med extra räkor. Mycket gutt!”

Och eftersom Mattias är proffs nu. Ja, då gör man som han säger. Stackarn, ligger där i Alkmaar och skakar i majonnäsabstinens, det kan fan inte vara lätt alltså. Håll ut min vän! Räddningen är på väg!

Samtidigt inser ju jag att detta kan vara den bästa reklamkampanjen ever: Följ smörgåstårtans väg till Holland på en blogg nära dig.

 

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar