Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
17
Aug 12

Lycka till Oskar, svampskog och fotnoter.

Med det det klassiska starka självförtroendet satte vi oss i bilen med sikte mot Långaström och det gula guldet. På vägen rabblade vi upp alla tänkbara kantarellrätter som vi skulle frossa i under kvällen. Någon timme senare satt vi i bilen hem. Det var knäpptyst. I bagaget låg tre kantareller varav en märkbart uttorkad. Under sökandet av svampen i skogen blev jag så jävla frustrerad att jag istället började plocka lingon, för det mina vänner, det fanns det hur mycket som helst av, det och blåbär. Så är det så att du sitter på kantarellställe, snälla, sluta lek rysk KGB-agent utan tipsa mig på kantarell@mycketgutt.se

Imorgon är jag stolt arbetsgivare till kock-Oskar som kör Ironman i mycket-gutt-outfit. Förutom god mat och mycket kärlek har han implementerat en liten hälsorörelse i köket på Kallskänken. Han har tränat duktigt hårt den senaste tiden och vi håller tummarna! Han får lite återhämtning på måndag och på tisdag kör vi igång Husman igen. Den riktiga Ironman borde se ut så här: 3,86 km simning, 180 km cykling och 42 km löpning och sedan avslutningsvis rakt in i köket och göra 150 st lunch. Skämt och sido, lycka till Oskar!

Fotnötter:

Stort tack till Marie och Jocke på Bildväxlarna som hjälpte mig med Oskars tryck på tröjorna.

Tycker jag var rätt rolig i veckans krönika i Östran…

PM & Vänner kommer till Kalmar den 26:e!!! För att kolla på fotboll…

Dags att starta krog? Eller? Nja vi får se…

Sponsorfotboll i kväll på Guldfågeln, EXTRA, EXTRA, EXTRA, jag kommer att spela, räcker alla 11 000 platser?

Det här med Ironman och slutsålda hotellrum, vilken flopp, tycker det är fler avbokningar än bokningar.

Jag ska i nästa vecka auktioneras ut på ett Kalmar FF-babes-in-business-event, middag för fyra hemma hos mig, vad kan det vara värt? 200 spänn?

Vårt Receptfritt drar igång igen i P4 den 29:e augusti, det ska bli gutt.

IKEA-uppdrag till Wilson?

Marbella imorgon. 35 gradig semester och svärmors tonfisksallad vid stranden.

Be Sociable, Share!

En kommentar

Lämna en kommentar