Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
05
Sep 11

Lite smått och gutt

Måndag igen och full rulle, vi har modifierat våra sallader med tron om att våra kunder är villiga att betala en slant mer för bättre råvaror, mer innehåll och fler smaker. Många tummar upp under dagen, en person var dock enormt bitter för att vi numera på vår Ceasarsallad har jackat upp med en ny riven lagrad parmesan, ristat bacon, rödlök, mer tomat och komplett packad med dressing och krutonger i ny förpackning. Hon berättade för Lövet att hon minsann aldrig mer skulle handla på Kallskänken. Skönt. Jag ställde mig vid salladskylen under lunchen och berättade om våra förändringar för kunder som såg fundersamma ut. Vi har trots allt ostfrallor för 15 spänn om det är någon som tycker det är lite för dyrt.

Igår kom SKB-Loucie med över 2 kg trattkantareller handplockade av henne Kalle-PT och Producent-Petter. Det blev en mustig soppa samt en liten risotto med en krutongpanerad torskrygg.

På Maxi träffade jag Viktor Elm. Vi pratade om Bregott och faderskap.

Var nere på byn i helgen, både fredag och lördag. Det var mycket våld i luften, obehagligt.

Sponsormatch med Kalmar FF i fredags på GFA, den sponsoraktiviteten måste förnyas…

Tre år sedan Nanne Bergstrand fick sin gata och ännu finns bara skylten. Hur kan jag få en gata före Nanne? Återkommer imorgon om detta.

På onsdag ska vi, ett gäng grabbarr, hem till Titi på afrikansk afton. Hon kallar alla mina vänner för hennes söner, och på onsdag alltså middag på drottning blankas väg. Hoppas kunna streama live därifrån!

Om lite drygt tre timmar gör jag min första landskamp som speaker. Tydligen ska det vara över 5000 biljetter sålda till ungdomsföreningar och annat. Bra där SvFF och KFF!

Så här såg dagens husman ut:

Jag tyckte det var lite för mycket moment men Seger envisades…

Körde stenhårt i köket i helgen och fick blodad tand på att laga mat för slutna sällskap hemma några kvällar i höst. Så nu kör vi igen. Boka bord hemma hos mig. Jag har åtta platser. Datumen för sittningarna är följande: 28/9, 29/9, 6/10 och 13/10. Kompisgäng eller företag. Maila för reservation: martin@kallskanken.nu. Enda kriteriet är att man måste fylla upp alla åtta platser.

Förresten, breaking news, jag ska vara bestman åt Hallberg på hans bröllop, så himla värdigt. Hallberg & Söderberg, sydöstra Sveriges mest uppsnackade bröllop 2012.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. 6500 biljetter sålda =) Svenska Fotbollförbundet var riktigt nöjda på dagens together-lunch. Bäst i klassen sa dom till KFF & kommunen!

Lämna en kommentar