Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Nov 11

Lite kritik och krönikan

Semi-journalistik av Jesper Ericsson i dagens Barometern som lyckas skriva om vårt Kalmarsund Promotionmöte utan att ens se själva mötet. I tidningen står det att temat var: Locka unga företagare, nja, det var väl ett snarare en faktor i huvudrubriken som var locka Sveriges bästa medarbetare, ledare & studenter. Ericsson var där med fotograf, ställde några snabba frågor till Malmström som var något oförberedd, och var väl klar på mindre en 10 minuter.

Det Barometern missade som kunde varit intressant att läsa om var oerhört intressanta reflektioner hur vi ser på oss själva i Kalmar, problematiken med stillastående företagande, utanförskap i näringslivet, rekryteringstrender, självförtroende, att verkligen vilja anstränga sig och till och med en intervju med Moderaternas Malin Petersson med den tunga öppningsfrasen: Hur kan du leva med dig själv? (Anspelade på Socialdemokraternas senaste ”hemliga” undersökning som läckt ut.

I och för sig var Östran inte ens där överhuvudtaget…

Och på tal om Östran, här kan ni läsa veckans krönika signerad Mr Majonnäs.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Håller med dig. Många artiklar samma dag gör det svårt att stanna så länge som man skulle vilja. Då är det kanske bättre att inte bevaka alls istället.

    • Snyggt Jesper! Såg för övrigt att du hade andra artiklar samma dag, så jag la ihop ett och ett. Upplever dock att det finns många intressanta segment som inte får tillräckligt med medial uppmärksamhet. Då menar jag att det finns oerhört etablerade företagare med åsikter som sticker ut. Keep up the good work!

Lämna en kommentar