Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Mar 11

Levererade ett gäng kan-el-bullar

Möte med pigga Partykompaniet som har tagit fart med nyanställningar och ny grafisk profil, jag ska ju som bekant vara konferencier på den Humorgala som går av stapeln den 17 mars i Kalmarsalen med bland annat Magnus Betnér. Missa inte det! Boka på: HÄR.

Kalmar Energi kontrade snyggt på mitt blogginlägg och ett sändebud levererade ett gäng kanelbullar till mig mitt i brinnande lunch på Kallis, snyggt! Att en annan juvel från samma företag beställde 26 Nordicsallad till Moskogen gjorde inte saken sämre, Kalmar Energi, gillart!

På tal om Nordicsallad är det en liten kul grej vi gör med Nordic Club, ny, nyttig sallad varje vecka! Finns att köpa på Kaggensgatan, Esplanaden och givetvis på Nordic.

Kreativt möte idag på Wilson med idéspåning kring ett antal kampanjidéer till Gota Media, resultatet, riktigt, riktigt bra. För övrigt är ju Östrans plåtskjul på Amerikavägen till salu och under mötet råkade vi glida in på alternativa verksamhetsidéer för lokalen, bland annat paintball och övningslokal för rökdykning…

En annan fråga som diskuterades runt bordet var vem som egentligen är den riktiga Hasse-skylt? Hasse-Wilson eller Hasse -Arkitektkopia? Och framförallt, vad fan säger Lasse-Skylt om den här diskussionen? Dramatiskt, följ upplösningen på Kalmar Skyltgala 2011 och kategorin bästa skyltgubbe. En annan intressant gala jag ser fram emot är årets Nätverksgala där priser som årets nätverkare, årets nätverk, årets nätverksrookie, årets nätverksevenemang, årets trådlösa nätverk.

Nominerade i kategorin årets nätverkare är:
Johann Malmström, Marie Lundin, Ulrik Brandén och Johanna Wihl.

Nominerade i kategorin årets nätverksrookie:
Mikael Gelebo, Håkan Gunnarsson, Maria Eile, Jacob Westerlund.

Årets trådlösa nätverk:
D-Link.

Be Sociable, Share!

6 kommentarer

  1. Det är ett steg i rätt riktning. Men det blir tufft. Jag tror stenhårt på Gunnarsson.

  2. Årets nätverksanalytiker: Martin Nilsson. Årets nätverkskort: ?

  3. Årets Nät Verk: Moseskogen

  4. Kirurgisk analys av målgruppen. Eller? 🙂

Lämna en kommentar