Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
10
Jan 14

Levande, brev och Nybro Open

Repet i Barran och tillbaka i det mer kontinuerliga bloggandet innebär också att mailboxen har vaknat till liv, och det är högt och lågt, men reaktionerna och den lilla, lilla debatt som skapas kring det jag skriver gör mig på något sätt, levande.

Lite förvånande kan tyckas, eller kanske inte, att sakkunniga i de flesta ämnen gällande utveckling och stadsplanering är läkare. Kul. Dock mig veterligen ingen representerad läkare i den lokala politiken ännu, synd kan tyckas, men det är klart, liv ska räddas, golf ska spelas, det ska resas, kokas fonder och bakas surdegsbröd nere i tryggheten på Stensö.

Fick personligt brev från Bertil Dahl igår. Det tackar vi för.

Imorgon är det Nybro Open där vi, Mycket Gutt FF ställer upp med ett riktigt allstar-team. Som spelande ägare har jag öppnat upp plånboken rejält (läs: fri smörgåstårta) och signat bla Lasse-Brasse, Rydström, Kaldner, Tobbe C, Jon Björklund. Ej att förglömma den stabila stommen med Olle Nordström, Taco-Tallhage, Nollan-Norlin, Mörbylånga-Danne, PT-Calle, Leksaks-Nicke m.m

Igår hade vi träningsmatch mot Kalmar FF p-02, när jag ringde och frågade om vi kunde mötas i Brännarhallen blev en av ledarna, dvs Johan Mosén mycket glad, fram till han insåg att det inte var han som skulle få spela utan kidsen. Matchen slutade 4-4, tack för det, och framförallt, kul att se dagens ungdom verkligen spela fotboll. När jag var liten anföll man i flock och sköt med stödjebenet när man stod på det. Och så är det inte längre. 02-orna bjöd på passningspel och spelidé, kul!

Nu ska jag och Rydström snart spela in en podcast, det ni. Håll utkik på en blogg nära dig.

1491465_1390149881241370_1057377903_o

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Hm, håll i hatten. Henke som just har signat på för P4 Kalmar… 😛

  2. Jag som trodde att jag gått rakt in i startelvan… 😀 Tack för en trevlig match, det gör vi gärna om!

Lämna en kommentar