Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Feb 12

Lets wrap it up.

Det har blivit dags att runda av semestern. Hem till vardagen. Det känns rätt bra, mars slaktar vi av bara farten och sen är det vår och fortsatt nerförsbacke. Sista dagarna har inte varit helt olika här, sol, bad, shopping och starkare drycker. Lite väl överförfriskad och med ett överdrivet självförtroende köpte jag häromdan ett par nya Asics (igen) i neon. Ett köp som kommer att diskuteras. Min samling av joggingskor börjar snart bli material för en utställning på Länsmuseet. Men vår konsumtion gillas av amerikanarna. Eller som en uttryckte det:
-Thanks, we really need it.

Fick också ett SMS från finansminister Anders Borg som även han tackade för att jag renoverar badrummen hemma:
Tack, vi behöver verkligen dig.

Lider med Mats Solheim och KFF efter att tagit del av korsbandsinformationen. Det var en viktig kugge som gick sönder, helt klart. Bittert och orättvist. Men vi tar nya tag. Det vore förnämligt om Nenad kunde bli klar i veckan. Tänk, vilket lyft för Nybro. En ny invånare samt skattebetalare. Men fotbollsabstinensen blir allt värre, snart drar det igång, allsvenskan 2012.

Därmed mental uppladnning för nätverksresan med KFF till Alkmaar om en månad, det ska bli mycket trevligt. Ryktet säger att jag ska dela rum med Wilson-Hasse, som även han med familj kommer hem i nästa vecka efter 1,5 månad i Miami efter lite innovativ pappaledighet.

Slutligen, en jagga, en ismaskin och en Rolls Roys.

Home sweet home!

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Lite längtar jag efter dig, lite!

Lämna en kommentar