Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
16
Apr 14

Lärkan från Kirov

Jag brukar vara nästintill naiv i min inställning till nya byggen i Kalmar, men det här nya parkeringshuset längs Fredriksskansgatan vetifan faktiskt. Ah, det reder sig. I övrigt händer det mycket på Kungliga Kallskänken, och det här med att renovera börjar alltmer kännas som något av en förbannelse som vilar över mig, det var ju inte länge sedan vi byggde om matsalen och nu alltså köket, och trädgården på samma gång, lägg därtill två kakelugnar där hemma och det känns som att byggdamm är en del av min nya kostcirkel. Men det blir bra när det är klart, som vi erfarna byggledare brukar säga. Och missförstå mig rätt, det är kul med byggen men frustrationen över oljud, kaos och ett tusen frågor är rätt stor under tiden-

Ett gäng fall framåt för Kalmar FF i senaste hemmamatchen mot Elfsborg och vi rödtoppar kan andas ut, det såg trevligt ut och känslan av att hitta rätt i spel och självförtroende närmar sig.

Café Eken, Sinus, Kallskänken och en hel del smygande planering inför ett gäng dunderevenemang i höst tar upp min tid just nu. Med tanke på att vi håller stängt kvällstid över påsk finns det tid över till lite annat denna veckan, exempelvis drar vi till Växjö idag med personalen för lite inspiration, och provningar på PM, trevligt. Mest ser jag fram emot rundvandringen på hotellet, nu är det drygt två veckor kvar till man inviger Sveriges ballaste hotell här i Småland.

Ett hedersomnämnande går till PT-Calle som tagit tag i mina alltmer slitna knän, uppstigning i svinottan för att svettas ut lite majonnäs har gjort hela kroppen smidig likt en rysk elitgymnast. Det är läge att damma av, mitt tidigare, nästan ökända smeknamn: Lärkan från Kirov.

Imorgon ett nytt avsnitt av Nilsson & Rydströms podcast, missa inte det!

Nedan en tidig skiss på hur vår trall i trädgården kommer att se ut på ett ungefär. Japan möter pilsnerbänk med en katt i kalasbyxa heter projektet. Bygget leds återigen av Leksaks-Niklas.
trall_trädgården copy

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar