Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Jun 12

Lägesrapport!

Då sparkar EM äntligen igång, likaså drog SVT igång sina EM-sändningar…från en biograf. Sjukt logiskt. Identitetskris modell större. I samma veva kör man också något som ska vara en webbexklusiv serie där du får följa Spanienproffset Henok Goitom och hans bästa vänner Rim och Robel – både i Spanien och hemma i Sverige.
Första avsnittet visades igår och det kändes mer som ett public-serviceartat integrationsprojekt i temat fotboll. Det var verkligen skitdåligt på alla sätt och vis.

Kallskänken går på högvarv, Titi glömde till och med bort sn födelsedag i onsdags, och parallellt med detta är vi i full gång med att färdigställa våra nya hotellrum på Hilda. Dom kommer bli så jävla coola! Tack vare Olof och Linda på Tengboms, Vidlund på Input och Multibygg med flera kommer Kalmar få fyra nya designrum till sommaren innehållande en unik fotoutställning i varje rum. Konceptet är en försmak på det nya Kallskänken.

Lottade ut en bil igår under något lugnare förhållande än den på Baronen. Runt 1000 personer hade tagit sig till City Gross för eventet.

I nästa vecka kör vi så det ryker, studenten innebär alltid en massa gutt jobb! Men innan det blir det speakerjobb i O-hamn när Kalmar FF möter Oskarshamn på söndag.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar