Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
20
Jul 12

La Ruccola en pizza i funkabo

Lago di Garda. Min favoritplats på jorden, tyskarnas Köpingsvik. Italien blandar högt och lågt längst kusten…säger man kust vid en sjö? Måste kolla med producent-petter. Har lyckats komma i semester-mode. Dvs sovmorgon, frukost, sol & bad, trött som fan, eftermiddagsvila, restaurang och sen börjar det om igen. Vi slog läger vi Benzone, sladdade in på ett hotell, ända kraven, havsutsikt och AC. Efter 30 minuter gick ACn sönder. Fan.

Helvete vad varmt det är här. Har inte sett ett moln sedan vi kom. Säkert 38 grader. Undrar hur det är med BGs fot. Hotellets internetuppkoppling hade havererat, lägg därtill ett icketäckande 3G nät och Kalmar FF spelar borta i Kroatien. Fanns bara en utväg, dricka sig lugn. När jag fick smset att man ledde med 3-1 i 90:e höll jag på att skita ner mig, imponerande.

Jag hoppas att destination Kalmar jobbar för fullt på wifi-problemen på hotel Rosmari. Vi har lämnat för vidare färd till Simirione. Imorgon fyller både jag och Gabby år, på samma dag, i år igen. Vi har bokat bord på en krog som har en stjärna. Fast med tanke på namnet har jag plockat ner mina skyhöga förväntningar, La Ruccola. Så hade ju för fan en pizzeria i funkabo kunnat heta.

Nu fick jag solkräm i ögonen, jobbigt. Gabby är okontaktbar. Hon läser en bok, som tydligen ska vara snuskig. Jag har läst den där Livet Deluxe. Den var… bra. Fast kommersiell på något sätt, säljande innehåll. Liverpool på GFA, vilken jävla grej det hade varit. Och jag som var nervös mot Elfsborg. Jag tror faktiskt FF vinner på söndag, faktum är att jag tror dom själva tror det också. Hur många blir vi på torsdag? 5-6-7-8000?
Vilket lyft dom har gjort, inte utan man känner sig lite stolt. Fast man borde inte vara förvånad, det är ju trots allt inte första gången FF reser sig i motgång

Hoppas Viktor & Angelica Hallberg har det bra. Vilket jäkla bröllop! Helt galet.

På måndag den 30:e juli klockan 11:00 öppnar vi Jennys trädgård. Kaffe, kakor, bullar, smörrebröd, sallad , Skagen , charketurier och fullständiga rättigheter. 12 dagar 11-18. Välkomna!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar