Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
03
Okt 12

Kvartsfinal, Janne, Julshow och lite semipolitik

Inför gårdagens kvartsfinal i Korpen hade jag en bra känsla, en känsla som skulle sättas på prov bara minuter innan avspark när Olle säger:
-Vi har inte lag till torsdag, vi lägger oss när det är 5 minuter kvar.

Det blev helt tyst, jag har ju varit i semester i Italien, men att nu bli en del av deras fotbollskultur skulle bli en utmaning. Men det gick tillslut, dock var det oerhört tungt eftersom jag anser att vi var det bättre laget. Korpensäsongen är över för denna gång, med en liten bitter eftersmak. Men vi tar nya tag inomhus, under helt nytt namn. Mycket Gutt.

Igår satt jag i möte med Janne Nordström som håller på att skapa en fotoutställning på Kallskänken och Hotell Hilda, det kommer lyfta våra rum och lokaler något oerhört och hans vackra bilder kommer att finnas till försäljning. Bilder från boken Tillsammansheten kommer att hänga i vår matsal och för oss KFF-vänner finns det fina foton att frossa i. Den 1:a November beräknas utställningen stå klar.

Enligt uppgift har det redan sålts närmare 100 biljetter till vår Julshow vilket är helt fantastiskt. Vår eminente Art Director Wilson-Fredrik har hjälpt oss med banners och dylikt, well done my son.

Biljetter till vår Julshow köper du på Ticnet, pengarna (100kr) går oavkortat till Barn & Ungdomskliniken i Kalmar!

Nu möte med Barometern om min framtid i mediavärlden. Eller var det om annonseringen till Julshowen…jag minns fan inte.

Beskedet om att Orrefors lägger ner kommer inte direkt oväntat, det märks verkligen att det är tuffa tider för många företag. Allt fler blir uppsagda, dock vill jag påstå att företag ständigt söker personal med hög kompetens, man börjar förstå hur viktigt Linneuniversitetet är för regionen. För mig är det självklart, utbilda oss genom krisen med en strategiskt koppling mellan skola och näringsliv, dessutom, sänk arbetsgivaravgifterna kraftigt i utvalda branscher. Så. Svårare än så behöver det inte vara.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar