Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Feb 12

Kolgrillad Angus-meat-hamburgare

Fortsatt soligt här i Miami och det har varit en dag vid poolen. Nu råkar det vara så att i vårt hotell ligger ett Shulas Steakhouse som enligt dom själva ska vara top 10 i USA. Oavsett om det är så eller inte så har dom en helt galen kolgrillad Angus-meat-hamburgare som går att beställa ner till poolbaren. Bara den är värd att åka över Atlanten. I poolbaren jobbar Eva. Hon verkar rätt trött på livet och kör stenhårt med kollegan Mathew som är ny på jobbet. När man ser honom i action tror man inte bara är ny på jobbet utan också på jorden. Rätt underhållande stundtals. Idag tog det lite tid för min och Gabbes kolgrillade Angus-meat-hamburgare och han körde en rätt speciell taktik när han gick fram till oss vid bordet och gjorde en klassisk pudel:

-They are not even cooked yet!

Alltså bara så ni vet, dom är glömda på riktigt. Det här kommer ta tid. Kanske, att ni aldrig får dem.

Gruppen har nu kommit in i semestermode. Dvs, kraven på att det ständigt ska hända något har minimerats något. Och undertecknad har gått in djupt i Zlatan-boken som jag snott från Uffe-Taco. Som Uffe-taco snott från farsa Björn. Kommer bli sjukt svårt att förklara bort ketchupfläcken på omslaget från min kolgrillade Angus-meat-hamburgare.

För er som känner mig kan jag meddela att lager ett med hud är bortbränt.

Nu ska vi in till Miami downtown med Wilson-Hasse och kolla på NBA-basket i form av Miami Heat och dricka Budweiser. En helt vanlig tisdag här i Florida.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Faan vad gött liv! 🙂
    Kan du inte beställa med en burgare hem till Svedala också!

  2. Den är galen! Hoppas allt är väl med dig Viktor!

Lämna en kommentar