Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Feb 12

Känner mig lite som en tjurig unge

Är mentalt halvvägs till Miami och får därför inte så mycket gjort. Känner mig lite som en tjurig unge som sitter med armarna i kors, ser arg ut och putar med läpparna och vägrar att göra något. Kallt är det också. Vi lyckades i alla fall sända det femte avsnittet av Receptfritt från mitt kök, idag var temat fisk och jag tycker det blev ett intressant och småtrevligt program. För varje program som vi kör känns det som rollerna mellan mig och Annica blir allt mer tydliga och vi har till och med börjat få brev, vykort och mail till programmet, det är stort!

På Kallskänken rullar det på bra, vårt nyförvärv Oskar levererar och Seger säljer som aldrig förr. Nu lanserar vi fri utkörning av vår goda husman och sallder till arbetsplaster runt om i Kalmar. En idé signerad Nallebudet om mat till barnfamiljer på eftermiddagarna trillade in via ett socialt medium, kanske finns där en efterfrågan på Pannbiff till hela familjen efter jobb och skola?

Badrumsrenoveringen ser ut att vara i hamn rent upphandlingsmässigt, det blir ett projekt som kan få greklands ekonomi på fötter.

B-G ringde igår när Uffe-Tacobank (nytt smeknamn?) och jag var på Maxi, han tjötade om något jippo med Nybro Vikings. När vi väl kom ut på parkeringen stod han där. Stalker?

Nej, nu får det hända något. Vi kör en kampanj med extrapris på smörgåstårta och en debatt om krogmomsen på Krögers.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar