Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
22
Dec 11

Kamprad, Pontuz och Byttan

Pang, pang. Ingvar Kamprad dunkar in en miljard i Linneuniversitetet lagom till jul, Stephen Hwang måste ju på riktigt nästan svimmat när han fick beskedet. Häftigt utan riktigt veta vad donationen innebär för just Kalmars studenter. Men bara att få förknippas med Kamprad som varumärke stärker Linneuniversitetet.

Pontuz Löfgren ringde, han ville ha hjälp med en julfrukost och tyckte i samband med det att jag skulle göra något kul. Sagt och gjort, imorse presenterades jag som ny medarbetare på företaget och passade på och göra en företagspresentation som till en början tycktes vara klart seriös men som ju längre presentationen led ballade ur mer och mer och slutade med husvisningsfilmer som innehöll:läderbögar, styckmord och asiatisk knarkpaketering. När jag väl landat min dragning var det nog många som drog en lättnande suck när dom insåg att Pontuz rekrytering av undertecknad faktiskt bara var ett skämt.

Kvällen rundades av hemma hos Bergvalls, massproduktion av julgodis och maxad trygghet. Det lider mot jul. Och på tal om det, välkomna till Byttan på juldagen! Det blir en hemvändarfest utan dess like. Köp din biljett och säkra din entré:https://nortic.se/customer/index.html?event=11392516&siteLanguage=sv

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

  1. LÄGG UT! Vill se pressen du gjorde din galning!

Lämna en kommentar