Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Maj 13

Kalmar FF ”sparkar” Martin Nilsson

Efter ett bra samtal med Kalmar FF:s ordförande Anders Nyblom och Svante Samuelsson kom vi överens om att jag står över speakerjobbet mot Öster i väntan på polisutredningen. En del av konferensen här i Düsseldorf har handlat om såväl föreningens framtida visioner som viktiga värdegrunder. Med tanke på polisanmälan mot vår podcast är det i nuläget opassande för mig att representera Kalmar FF. Ett beslut som vuxit fram under helgens vistelse här i Tyskland.

Barometerns rubriksättning ”KFF sparkar Martin Nilsson” håller absolut världsklass, äntligen fattar dom hur webben ska säljas.

Jag älskar Kalmar FF, som medlem och som sponsor. Att jag skulle missa matchen på torsdag finns inte på kartan. Äntligen får BG och jag stå i klacken!

Jag skäms som en hund just nu, och mår skit. Detta är en läxa för livet, men som också måste gå vidare imorgon är en ny dag och ännu en lunch som ska serveras. pow pow

 

Be Sociable, Share!

11 kommentarer

 1. Välkomna tillbaka till klacken, tillsammans kör vi över packet.

 2. Tråkigt,du har skött jobbet som speaker perfekt! Men samtidigt är ni väldigt välkomna till klacken!

 3. Jösses! Kalmar FFs svarta bok har väl värre saker att förtälja!?!

 4. Jösses! Kalmar FFs svarta bok har väl värre saker att förtälja!?!

 5. Jag önskar verkligen att jag kunde stått i klacken där och då. Stöttat både KFF,Dig, BG och hela jävla revolutionen. Det kommer ngt mycket gutt ut ur detta. Keep on rocking Martin!

 6. Du är gullig Martin, omtyckt och rolig! polisanmälan?? Kan nog tycka att det borde finnas mer prioriterade saker i vårt land att ”anmäla” än ett lite dåligt skämt!!! Imorgon serverar vi lunch. Kör så det ryker och ha D mycke Gutt ( så gott det går) KRAM!

 7. Kalmar kommun borde nog ta sig en funderare på hur man vill framstå som Kommun, just nu har dom bara förlöjligat sig själva! Jag håller på dig Martin, du får sluta vara så skojfrisk bara. 🙂

 8. Medias bevakning har ju gått lite till överdrift. Men om man ser på Aktuellt, Nyheterna osv rapporterar dom ju idag om samma saker som kvällspressen. Och kanske är Barometern/Östran lite åt samma typ idag.

 9. Ett övertramp, Ja jo.. så kan de väl va. Men att polisanmäla istället för att gå direkt till källan? Lågt, mycket lågt av en politiker. Som dessutom nu inte ens vågar gå ut och bemöta eller motivera. Nog om de, Mediadrevet i kalmar har tyvärr tagit detta till en nivå som inte alls är i paritet med vad som hänt. urlöjligt att på så vis mjölka ur nyheten så pass som gjorts. frågan är väl om ni i sin tur skall kontra med en polisanmälan för förtal mot barometern ang ”kff sparkar” Martin Nilsson. Hade varit ren underhållning och kanske helt rätt. Jag undrar om det hade fått lika mycket medial uppmärksamhet. Kör hårt Martin! du är enkanonkille och jag fullkommligt älskar ditt engagemang och podcast !

 10. Kämpa på! Låt inte silverryggarna ta dig!!

 11. Att lite ”tramsiga kommentarer” blev till detta mediadrev….upp med hakan o fortsätt kämpa!!

Lämna en kommentar