Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
15
Aug 13

Kalmar FF hemma på gården

Den senaste tiden har både tidningar och bloggar spekulerat kring Kalmar FFs framtid. Rykten om övergångar, bosman och försäljningar har blandats med en bubblande osäkerhet kring nästa säsongs ledarskap. Dock är det så att allt snack och publicitet om Kalmar FF givetvis stärker varumärket, egentligen oavsett om det är en bra eller dålig nyhet, såvida det inte bara kommer dåliga nyheter då förstås. Värvningen av David Elm var så klart en av dom bra nyheterna, bra på så många sätt. Dels att Thorjörnsson får tillbaka sin lekkamrat och Rydström kanske äntligen får lite motstånd i Tennis.

Jag reagerade som många andra på ett blogginlägg signerat Henrik Rydström. Där beskriver Rydström att plötsligt var Jörgen Skjelvik och Daniel Mendes borta från omklädningsrummet, utan något direkt avsked.

Kanske en rimlig verklighet för en professionell fotbollsspelare men en situation som måste vara lurig att hantera både i grupp och som vanlig dödlig människa. Kanske i synnerhet om gruppen alltmer verka sakna dom där klassiska rödvita ledartyperna som typ back in the days med Lasse Johansson, Tobbe C och Petter Wastå m.m.
Värt att tillägga är också att konkurrensen i höst kommer vara stenhård över hela banan med tillfrisknade Israelsson och Eriksson, alla vill ju spela.

Fan, vad kan jag göra som sponsor och medmänniska för att visa lite uppskattning och samtidigt välkomna nya spelare till byn? Hmm, ja, jag kan ju inte bidra med något användbart rent fotbollsmässigt förutom min snabbhet, och pengar det har jag ju inga längre…men mat däremot det kan jag alltid laga!

Så i sviterna av ytterligare en energidryck och en ganska ihålig vecka i kalendern ringde jag upp Svante och bjöd hem hela laget på en hällkväll, han tyckte det lät som en bra idé och jag kopplades ihop med Ola Ragnarsson som gav tummen upp. Så igårkväll hade jag hela Kalmar FFs a-lag hemma i min trädgård, 28 man, ja till och med brassarna var med, det blev en skön avslappnad tillställning, lite häng i gäng helt enkelt. Det käkades en wok på buljongkoktråris, bönor och grönsaker, lågtempad picanha, örtbakad kyckling, tomatsalsa och vattenmelonsallad toppat med ostkaka. Och vi kom fram till att det här borde vi göra fler gånger.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Du äger i varumärkesbyggar-vm, alla kategorier, i Kalmar. Well done Martin !

Lämna en kommentar