Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Apr 14

Kallskänken 3.0

Då är vi så äntligen klara med vårt nya kök! Puh. Jaha tänker du, what´s in it for me…liksom?! Nja, det kommer kanske inte märkas på tallriken just imorgon när vi öppnar lunchen igen, men förutsättningarna har blivit bra mycket bättre. Vi har fått dubbelt så mycket ugn och kylutrymme, fler bänkar att jobba på, helt nytt golv, nya brunnar, bättre diskrum, samt att logistiken är bättre då vi fått ännu en varmkökslucka. Så med andra ord ytterligare ett hål i väggen som ger insyn i köket för gästen och mer djup i lokalen, det gillar man ju.

I samma veva är också vår nya mötesplats färdig, esplanadens nya gräddhylla. Invigningen idag, mycket mycket stark upplevelse när Henrik Rydström och Uffe-mops klippte bandet.

Hotellmatsalen, har blivit mormors vardagsrum med ny galen tanttapet och mycket mer värme.

Under dagarna som kommer förbättrar vi också vårt sortiment. Imorgon är det premiär för vårt helt nya utbud av smörrebröd. Vi känner nämligen att baguetten är lite för tråkig, lite för onyttig, och lite för stor. Så med motiveringen: godare, mer smaker, nyttigare och något billigare släpper vi imorgon vårt nya smörrebrödsortiment. Perfekt som både fika, lunch och i steget. Funkar dessutom bättre med vår öl och vinmeny.

Imorgon även helt ny kvällsmeny, vi jobbar vidare på smårätter men höjer kvalitén ett snäpp.

Så välkomna och den biten!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar