Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
09
Aug 11

Just another manic monday

Det blev en utflykt med bilen. Kaffe hos svärfar på Ballingslöv, lite gubbvaktning på Mediamarkt och en mjukglass på Maxi och nu står Gabby i köket och bakar bullar. Vi kunde lika gärna varit 50. Vardagen börjar så smått återgå till det normala, folk har kommit tillbaka från sina semestrar och nu är kassan fylld med rikskuponger och mailboxen med förfrågningar om catering till höstens klassiska ”kickoff:er”. Själv laddar jag upp för en veckas semester i Marbella nästa vecka med en uppvärmning på Hotell Nobis.

Vi spelade in radioreklam idag inför matchen mot Norrköping, temat är Kinesisk afton. Vi gjorde en seriös och en mega-oseriös, den var rolig. Hoppas jag kan lägga upp den här snart. För övrigt 0-0 mot Elfsborg var oerhört starkt och det känns som att man kan börja plocka poäng igen.

Mycket positiv feedback från Nilsson & Seger från många håll och kanter. Snart sätter jag och Erik Seger oss ner för att dra upp lite nya riktlinjer inför hösten. Hemma-hos-konceptet känns oerhört hett.

Tråkigt för föreningen att eventuellt tappa Johnny Petersson samtidigt som det är ett smart drag av Johnny att sluta på topp, han har gjort en enorm insats som ordförande och det är bara att gratulera. Frågan är väl när spekulationerna kring vem som tar över drar igång på riktigt. Tommy Granlund?

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar