Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
20
Jan 12

Johansson & Juholt i januari

Mattias Johansson får ovationer från Stefan Ishizaki, som twittrar:
”Släpp Mattias Johansson till AZ. Han är allsvenskans bäste högerback& kommer utvecklas mer där. Framtida A-landslagsman.”
Mattias, jag & Seger erbjuder oss att skjutsa ner dig till Alkmaar i en av Kallskänksbussarna. Vi får lätt plats med din säng och ditt tv-spel.

Archford Gutu gjorde som 300 andra glada idag, hämtade lunch på Kallskänken.

Visade upp det ända som är sevärt i Kalmar för min ryska moster. Guldfågeln arena. Rita tackade med förslaget att jag skulle flytta hem till Ryssland och bli president. Äntligen någon som förstår min storhet. Eller, det ska väl vara mattants-Maggan på Stagg som la en skön kommentar när jag skulle hämta nyckeln till matsalen för något år sedan:

-Och jag som trodde du skulle bli statsminister.

Och på tal om det. Juholt måste kliva av. Även fast det än inte är fler folk på Sveavägen 68 än vad det var på Baronen i lördags så känns läget rätt infekterat. Oavsett om han har stöd här nere i östra Småland så hjälper det föga nationellt sett. Sverige styrs i Stockholm, vare sig vi vill eller inte. Det är bara och kolla på alla skatter som är anpassade för Stockholmarna. Varför tror ni att avdraget för resa till jobbet höjdes oväntat från 9000 till 12000? Bensinen har ju inte blivit dyrare? Jo för att SL höjde sina årskort.

Hörde ett sjukt kul kreativt skvaller idag om Östers nya arena. Uppföljning på tisdag? Se oss live på SVT…förlåt mycketgutt.se och b-g.se

Nu åker vi på weekend till Visby. Klart det sjukaste beslutet 2012.

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Martin som partiordförande för (S) säger du själv, ja varför inte. Det är ditt kära parti och din käft är lika hal som Juholts. Du är till skillnad mot Juholt klok, snabbtänkt och intresserad av din omgivning Det skulle definitivt få mig att överväga att byta parti.. Go Martin Go

  2. Haha! Dan din gamle ortoped. Den dagen du börjar svänga vänster är samma dag som mänskan kan vrida sitt knä 360 grader och ha samma snurrfunktion som en jetson.

  3. Nej det är sant, jag röstar av princip inte på partier med mindre än 20 % vilket Juholt snart fixar till…

Lämna en kommentar