Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Jan 11

Inspirationsstund, humorgala och radio

Gårdagens föreläsning om morgonsdagens konsumenter-en inspirationsstund utan någon som helst akademisk källkritik, för Rotary på Stadshotellet gick kanon. Som alltid inspirerande och utmanande att prata inför grupp. Det bästa av allt är när det man föreläser om är ens helt egna åsikter och värderingar och den enda referensen jag använder mig av är min egna erfarenhet. Är ni intresserade av en spännande inspirationsstund på ert företag? Hör av er på mailen: martin@kallskanken.nu

Har ett nytt ljudsystem hemma nu, med två ljudzoner. Äntligen en talare i köket. Det går bra nu.

Har fått en förfrågan om att vara konferencier på en humorgala i Kalmarsalen den 19:e mars. En av komikerna är Magnus Betnér. Dags att börja fila på några oneliners.

Möte idag med Sveriges Radio angående inspelning av en serie matlagningsprogram, tydligen ska Meny läggas ner. Vilken grej om detta blir av, in med Seger ut med Tyskan.

Men det absolut roligaste denna veckan är att Gabby har fått jobb som köksinredare på Ikea. Hon kommer gå långt den tjejen. Jag kan så smått börja planera min avveckling och fokusera på min nya framtida uppgift, hemmaman.

Nya heta 1×2-bygg, Kalmar helgraderade byggfirma med Bergsten och Roger i spetsen har börjat renovera lite i mitt lillla hus på gården, det ska få sig ytterligare ett litet ansiktslyft.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar