Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Dec 11

Ingelsten, Kim Jong och ny regionmarknadschef

Förkylning och knävärken har lagt sig, eller det var i och för sig ett tag sedan. Under lördagen i Törnebys utomhuspool togs det viktiga beslutet att återuppta träningen, fast först ett gäng drinkar och fortsatt spa som sedan ledde till ännu en grillning samt en spontandans på Palace där jag iklädde mig mitt nya alterego Tobias. Om ni träffar Tobias ute så menar han oftast inte vad han säger. Jag tänker närmast då på Karl Holst som kan ha fått en mindre liberal avhyvling lördag natt. Tobias ber om ursäkt. Tobias ber för övrigt om ursäkt till alla som han kan ha skällt på under kvällen. Fast han tycker fortfarande att Gasolina med Daddy Yankee var ett fruktansvärt dåligt sistalåtsval.

Visste ni att det är gratis att träna på Nordic om man kommer klockan 07.00, är det inte det så borde det fan vara det. Uppjogget på löpbandet i kombination av den tidiga tiden gjorde mig lite lätt illamående, eller var det kanske på grund av Rapports rullande bilder av Nordkoreas Kim Jong.

Fast jag kände faktiskt inte Jong, han kanske var rätt lugn att hänga med vid sidan om sin roll som diktator? Hörde något om att han i slutet av 1970-talet ville skapa en nordkoreansk filmindustri. Han kidnappade då den sydkoreanske regissören Shin Sang-ok som tvingades arbeta i Nordkorea.

Inte helt olikt mig själv när jag ville lära mig laga mat och kidnappade Seger och låste in honom på Kallskänken…

Just det! Vi har anställt en ny kockjävel på Kallskänken. Återkommer mer om detta senare. Seger ska nämligen bli ny regionmarknadschef på kungliga Kallskänken, mest för att han vill ha en tjänst där han för en gångs skull får jobba i slipsa-skjorta och dela ut visitkort.

Patrik Ingelsten hälsade på idag. Han rehabbade för fullt med nån Halmstadsjuvel och har en rätt lång väg kvar innan han blir återställd. Vi blev seminostalgiska och snackade lite om 2008, jämförde dagens spelsystem mot då. Jag saknar verkligen det raka spelet där det alltid fanns flera djupledsalternativ och Elmarna bara matade bollar på Cesar, Ari och Ingelsten. Vilka tider, tror ni vi får vara med om det igen?

Ni vet väl att vi har lösningen på mångas nyårsbekymmer.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar