Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Apr 12

Informationsmötet, Stars & Stripps, OS & EM å gatsten

Expert Giraffen bommar igen och agnarna skiljs från vetet i lågkonjukturen. Den enes död den andres levebröd. Mer om detta i morgondagens Östran…

Inte varje dag man kommer hem från jobbet och hittar B-G och Vidlund sittandes i ens vardagsrumssoffa…

Ärligt talat trodde jag inte det skulle dyka upp någon på mitt informationsmöte angående caféplanerna i trädgården, men när klockan blev 17.00 visade sig att ett gäng grannar trillat in på Kallskänken, kul! Jag redde ut dom byråkratiska komplikationerna och la upp alla korten på borden och det slutade med tummarna upp från samtliga deltagare på mötet. Som enda invändning var man precis som jag orolig för liv och spektakel på kvällarna. Jag förklarade att även jag har blivit gubbe och inte längre är för så mycket liv på kvällarna. Bra möte och kul att träffa grannarna!

Premiärkväll på Stars & Stripps var det också igår och alla var där, det var som om Magnus Ohlson sökt följande på Google: gräddan+kalmar+gratisätare+mingelexperter+säljare

Själv hade jag svårt att koncentrera mig efter att Paulus tjej Sara berättat för mig att hon hade lite detaljer att gå igenom med mig angående mitt löpsteg som hon lagt märke till på Nordic. Hon bjöd också in till en ny löpgrupp som startats och det kändes tamejfan som jag blev uttagen till OS-truppen. London here i come.

En annan juvel som hade svårt att koncentrera sig var B-G, halva priset i baren som placerade en flaska rödtjut på det facila priset av 105 spänn gjorde det svårt för varmvattenmagnaten att inte stirra upp sig, kanonbilligt helt enkelt.

Det blev bra häng i dom nya fräscha lokalerna, Wilson-Hasse och jag stod och snackade lite skit med bland annat Lasse J, Kaldner och borgmästare Persson. När Lasse och Kaldner från ingenstans gjorde en spontanvärvning av mig och Wilson-Jacob till deras anrika korpenlag blev jag så nervös att Hasse fick beställa in en Loka. Det kändes som Hamrén ringde och berättade att jag kommit med i EM-truppen. Kiev here i come.

Tack Johan på JFF bygg för all hjälp med gatstenarna till den 1:e maj! Helvete vad förvånad chauffören på Lindebergs bygg blev när jag på frågan vad han skulle ställa tre pall gatsten svarade: Två pall några meter utanför kommunhusets ingång och den tredje utanför Teliabutiken.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar