Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Sep 11

Indisk restaurang och bluffen om lägenheten

Det blev en helg på Mediamarkt som anlitade mig som konferencier i dagarna tre när man firade tre år i Kalmar. Detta gjorde jag i kombination med att umgås med Gabby samt tre hundar.

Länge har vi misstänkt att Seger bluffat om sin nyrenoverade lägenhet på Stensövägen då han och hans flickvän Dallan inte bjudit in till någon inflyttningsfest under det som kan vara östra Sveriges längsta flyttprocess. Men efter hot från nära och kära fick vi i fredags äntligen möjligheten att se lägenheten i kombination med en makalös middag som rent av är omöjlig att beskriva i bloggform. Världsklass. Helt sonika under middagen mellan havskräftor och grissida ställde jag frågan hur det kom sig att vi blivit sådana matfascister, tänk om vi inte träffat alla dessa människor som påverkar våra matvanor.
-Tänk sa jag, vi kanske kunde suttit och käkat Tacos.
-Jag är för högutbildad för att äta Tacos, fyllde Producent-Petter i och tryckte i samma veva in en bättre pilgrimsmussla i huvudet.

Nu är ju det här inte riktigt sant eftersom vår vän Uffe-Tacos favoriträtt är just Tacos och han sitter ju trots allt inne på runt 300 högskolepoäng.

Barometern avslöjar att det kommer att etableras en indisk restaurang i Kalmar och en hel stad pustar ut. Nu återstår bara att lösa frågan om infrastrukturen. Ryktet säger att man under invigningen ska jobba med papperslösa elefanter från Ölands djurpark, elefanterna ska enligt uppgift betalas svart.

På onsdag landar Mycket Gutt-cirkusen på Hamnkrogen och det vore enormt gutt om ni ville komma, som vanligt har jag satt ribban alldeles för högt och vill fylla hela restaurangen till bredden, något naivt kan tyckas och kanske inte särskilt ödmjukt…

Det vi däremot är säkra på är att det kommer bli en kanonkväll med mycket tända ljus, go musik och härliga samtal i ett försök att bygga en miljö såsom vi tror man vill ha när man går ut och käkar på byn! I nuläget har vi ett trettiotal bokningar, men det finns mer platser, ring och boka 0480-41 10 20.

Vilken fart det var på lunchen idag! Snacka om att det märks när folk har fått flis, jäklar vad Seger fick jobba. Totalt hade vi skickat iväg närmare 400 husman, sallader och baguetter efter lunch.

Imorgon får ni hänga med på Gerillakampanj, jag sticker ut hakan och vill påstå att det är en av de mest vågade i stans mångåriga och breda historia inom gerilla marketing. Mer om det alltså imorgon.

Och gott folk, jag får alltså fortsatt förtroende som konferencier på Kalmar Humorgala. Den äger rum nu på lördag den 1 oktober i Kalmarsalen med Måns Möller, Özz Nujen samt Sveriges roligaste kvinna Ann Westin.
Boka din biljett här:

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. år grissidan i somras, kan du be på dina bara knän så Seger lägger ut nåt slags ungefärligt recept?????? eller…………:-)

Lämna en kommentar