Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
29
Jul 12

Imorgon måndag kör vi igång, välkommen till Jennys Trädgård!

Klockan 11:00 imorgon drar öppnar vi portarna till stans nya unika café i Jenny Nyströms gamla barndomsträdgård. Under 10 dagar kommer vi i vår trädgård att servera hembakade pajer, kakor och bullar, latte, cappuccino, svärfars glassberg, B-G’s räkmacka, toast skagen & charkuterier! Detta mellan 11:00-18:00. 30:e juli till 11:e augusti.

Menyn kommer att variera lite beroende på vårt humör, men vår förhoppning är att vi ska kunna servera även varm mat som en form av lunchalternativ. Och vill man inte dricka kaffe eller Uffes fantastiska supersaft så har vi fullständiga rättigheter att servera vin och öl.

Man behöver inte boka bord utan det är bara att droppa in, ta med vänner och bekanta hem till oss och på en bite! För större sällskap är det bra att slå en pling innan 0733 480 111. Vi tar både kort, kontanter och American Express.

Välkommen till Norra Vägen 6, din oas i centrala Kalmar!

@kallskanken #jennystradgård

http://www.facebook.com/JennysTradgard

Med vänliga hälsningar Martin & Gabby

Be Sociable, Share!

5 kommentarer

  1. Lycka till Martin, att det gick att få till detta i en arbetarstad som Kalmar !!! Antingen är du oerhört begåvad eller så har samtliga offentliga och icke offentliga bakåtsträvare insett att det var ett coolt initiativ som BÖR uppmuntras och inte stoppas genom byråkrati eller andra småstadsfasoner. Kommer så snart jag kan, bara jag slipper lyssna på fotbolls prat från ägaren…

  2. Om man säger så så, skull det inte ha varit lika svårt i vår gemensamma favoritstad Helsingborg 🙂

  3. jag kommer, om jag får tjata fotboll/Kalmar FF med Dan Johanesson.

  4. Så jättefint, men jag hann ej dit, hoppas ni öppnar nästa sommar igen 🙂

  5. Vilket år gäller era öppettider?
    Finns fiket kvar?

Lämna en kommentar