Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
10
Mar 10

I’m back, mycket gutt!

Det hände tydligen något med Vibb, jag kastades ur cybertryggheten och blev hemlös, men nu är jag tillbaka, ensam är stark, välkommen till Mycket gutt med mig.

Uppdatering, det blev en liten tripp till London i helgen, jag lyckades boka en flight som avgick på torsdag 07.10, vi kom till Kastrup 17.45… nästan 12 timmar för sent, bra där. Det vara bara till att flasha upp mitt majonnäskort och boka nya biljetter.

Väl i London sken solen hela helgen, en härlig helg med inspiration, goda viner och fotboll. Fick uppleva David på Craven C i Fulhamtröjan och hade på riktigt svårt att hålla tillbaka tårarna, magiskt, vackert och stort, jag kan se mig själv om 40 år sittandes i en gungstol med en sliten pipa i mungipan framför en öppen brasa tillsammans med mina sladdbarnbarn från alla mina krossade äktenskap och berätta om dom tre Elmbröderna från Broakulla som om det vore en saga. Så var det Rasmus…sen kom ju Viktor med i….Fulham blev hans… mötet i Holland…bärgades SM-guldet i Halmstad.

Det blir tydligen ett år till för David i Fulhamtröjan, grattis, själv blev jag igenkänd på Topshop vid Oxford Circus av en svensk familj som sett halv-åttaavsnitten.

Vi träffade också överlevaren Nyman som snart har samlat ihop historier till ett helt filmmanus, vi var ute en kväll i London och helt plötsligt ville han klubba, men först skulle vi bara ”möta upp lite folk”, jag sprang iväg och tog en dubbel espresso och när jag kom tillbaka hade 25 svenska 19 åriga au pairer anslutit till Nyman, detta harem av blonda brudar visade sig vara en del av Nymans verksamhet, dvs att valla in brudar på stekiga nattklubbar i staden, så där trippade vi fram på Londons gator och torg, jag med korta hälsenor och 104 kg Nyman, väl framme på klubben hade Nyman råddat upp 10 helrör, ridå.

Ikväll lirar jag och Hasse Wilson på Byttan i samband med utställningen Kultivator på konstmuseet , läs mer om eventet här: Kultivator på Faxboo…förlåt, Facebook

Nu ska jag iväg på ett möte med Kalmar FF och 100 års-kalaset, det börjar bli dags att börja med det projektet på riktigt.

Tack alla ni som röstade på Kallskänken som årets lunchställe, vi vann och nyheten slog ner som en bomb i Storbritannien…

Be Sociable, Share!

Taggar: ,

7 kommentarer

  1. Oerhört mycket gutt!!!

  2. Härligt att se att du är på fötterna igen. Och bättre än någonsin, skön blogg, med de rätta färgerna, youtube-klipp från London, integrerat twitter-flöde… det kommer bli succé.
    Välkommen, rätt upp bland mina få men noga utvalda bokmärken!

  3. mycket gutt martin.

  4. du kan du martin! Haha

  5. vilken pimp den där nyman verkar vara;)

Lämna en kommentar