Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
24
Jan 12

Idag är det Kalmar FF live från Växjö!

Hemma igen från Gotland och det är många som har ställt oss frågan: Varför vi åkte ni till Visby i januari månad? Jo, mest för att Kalmar är förbannat tråkigt så här års. Och tro det eller ej, men Gotland levererade. Man märker att sommaren sätter spår året runt, 9 krogar hade öppet och den maten vi år hade vi inte sett röken av i Kalmar. Sen om man tycker det är gott med fasan och älgentrecoté, det är en en annan sak.

Idag är det kff, och vi har i vanlig ordning dragit oss vatten över huvudet, jag och b-g gör ett tappert försök att streama live där vi hoppas kunna ge er en dimension till av kommentatorskapet. Jag har till och med köpt headset för att få in känslan, och dom går inte att koppla in på riktigt. Tack Siba-Linus för all teknisk expertis. Här på bloggen alltså 17.15 (Suger bilden kan man alltid ta barrans bild och vårat ljud #tips)

Twitter är riktigt kul, tycker Dan Johannesson, Peter Magnusson och Kenneth Bergvall ska skaffa sig det. Utomordentligt bra för gubbvaktning. twitter.com/mycketgutt

Idag är det Kff mot Öster…sa jag det…

Imorgon sänder vi en ny säsong av receptfritt här från Jenny Nyström. Vi kommer att grilla entrecote, göra rödvinsås, grilla lax och mycket annat! Live från huset 10.03@p4 Kalmar.

Igår hade jag hantverkare hemma, det tycker jag är gutt. Jag älskar att stå bredvid och se fackmannamässiga lösningar och installationer (troligtvis för att jag är så långt från den verkligheten själv). Man håller på att installera marknadens bästa fläkt i köket som gubbarna fäller in i den gamla spiskåpan från sen 1700-tal. Det kommer bli riktigt snyggt.

Träningen då? Joråsåatt, den går fint. Har tränat i stort sett varje vardag i två veckor och tycker det är lika jävla tråkigt varje gång. Men vad gör man inte för Miami Beach. Där vi i övrigt har bokat en fet lägenhet under vår vistelse. Finns nog risk att jag kommer att rapportera från USA med mycket livebilder. Kanske ett program för att få resan avdragsgill Kalle?

Har ni inte läst Rydströms premiärblogg på DN så gör det.

Sommarens caférörelse i trädgården ser ut att vara i fara, hoppas det löser sig Kalmar Kommun. Fortsättning följer.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Kalmar Kommun, rör inte min kommande hällkväll i trädgården!!

Lämna en kommentar