Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
17
Maj 11

I övrigt har följande saker observerats

Ryktet om sektion 101 spred sig som en löpeld genom staden och det tog verkligen inte lång tid innan vi hade ett namn på den person som höll hov på GFA:s östra läktare i lördags. Henrik Skeppland, veckans rödtopp, det gick liksom bara inte att låta bli en uppvaktning. Jag och BG lekte lokaljournalister och slängde oss in i bilen. Kul. Tycker också att intervjun blev värdig och förhoppningsvis ett uppskattat inslag med tanke på gårdagens besöksrekord med över 1500 läsare. Har du tips på någon som skulle kunna bli veckans rödtopp? Maila mig: martin@kallskanken.nu

Hur gutt är det inte med en seriefinal på Olympia med ett darrigt Helsingborg? Känns som att Conny Karlsson är lite för lite taktiker för att knäcka Kalmar just nu. Hans taktik tar slut efter att han har bett grabbarna kämpa på hej och hå. Det blir en tuff match, men helt klart att Kalmar går för tre poäng.

Bjöd Mattias Johansson och Thorbjörnsson på smörgåstårta idag, det var dom väl värda. Jag passade också på att ge Markus en stor eloge som lite i skuggan av Mattias gjorde sin helt klart bästa match i FF-tröjan. Felfri som jag ser det.

Veckans körschema:fredag: Helsingborg, måndag: Malmö, tisdag: Helsingborg, onsdag: Kalmar, torsdag: Malmö, fredag: Helsingborg-Stockholm, Söndag: Kalmar.

Ska göra ett konferencierjobb i Malmö hela nästa vecka. Det ska bli mycket gutt.

Peter Akinder syntes på Kallskänken idag, go och glad. Jag passade på att klaga lite på oppositionsledar-logon på ledarsidan, jag tycker inte den hänger med den nya layouten. Det gick väl sådär. Den kritiken rann av Akinder rätt lätt. Så jag får ta till min andra livlina: Mattias Adolfsson, agera!

I övrigt har följande saker observerats:

I en underbar lokalartikel berättas det om att Bertil Valliens nya glasskulptur snart är på plats. Rapporter om att grävningsarbetet har påbörjats. Inga konstigheter. Mer än bilden, på en Toyota Avensis…vafan?

Lilly Hofvergård 3, handlar redan med kort. I synnerhet när det gäller Petters åkattraktioner.

Surfa fritt i Färjestaden på Henrik Skepplands internet.

Berry Romerdahl, mannen bakom slottets Picassoutsällning i sommar tar alltid en Cappuccino på Kallskänken när han landar. Berry ett riktigt original, som till vardags bor i södra Frankrike är Mycket Gutt:s hovliga konstleverantör. Är han inte på Kallskänken och hänger umgås han med Elton John. Ryktet säger att Berry han har ett Picassoverk på sin toalett. Detta dock ytterst oklart.

En annan ödmjuk bild.

Grattis säger vi också till Sebastian ”segway” Seger som flyttar ihop med sin Jossan. Medan Segway konkar möbler så jobbar Jossan på Halltorp. Frågor som dykt upp under flytten:
Hur adressändrar man? Vad är internet? Jag behöver ett ljudsystem. Dator? Saker som vi ikväll ska reda ut.

Har haft en fluga i huset som vägrar att ge sig, en riktigt jobbig jävel. Ungefär som att möta Henrik Rydström på plan. Min taktik har övergått från jaga till att vänta ut. Verkar som flugan dock har lite för bra energi.

Mammalena gav grönt ljus vid en presskonferens på Packhuset tidigare idag. Jag får grilla på Robins studentskiva. Frågan är väl bara om Kenneth kan hålla sig borta från glacen…

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

Lämna en kommentar