Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
07
Maj 12

I någon slags Café de Paris känsla

Så gick vi i mål tillslut i Kyrkstaffettten, denna folkhälsorörelse som kraftigt engagerat gänget den senaste tiden. Det blev en fantastisk dag på Öland med gemenskap, friskvård, natur och glädje. Löpning har blivit vår tids väckelserörelse, ett kvitto på det är väl deltagarantalet som ökade igen efter att staffetten 2006 var nära på att läggas ner. I år var det 84 lag anmälda. Mycketgutt/Kärraboläckeägg IF rullade in på femtonde plats på 4.33.28 dvs en snitttid på 4.21. Mina 6 km mellan Runsten och N. Möckleby gick på (i kraftig motvind) på 25.26 dvs 4.12 km/min. En tid som tog mig till Kalmarmilen.

Nedan Djordevic är det bästa jag sett i Kalmar FF på väldigt länge. Bittert 2-2 resultat i fredags, skönt med match redan ikväll. Tre poäng behövs och skulle ge arbetsro och nytt självförtroende.

Den sista bilden är lokalen mittemot Larm i Teaterhuset. Vad händer med den? Är det så att jag där ska öppna en trevlig liten vin och kaffebar där med lite go serranoskinka, hängande salami, gamla ostar, oliver, ostron och löjrom i någon slags Café de Paris känsla? Vi får väl se.

Här ett klipp från i lördags:

Be Sociable, Share!

5 kommentarer

  1. Hoppas verkligen på en Café de paris bar i teaterlokelen!

    • 1. Jag he5ller med Macke, gud e4r det samma som en ke4nsla, man kan e4lska och bli e4lskad. Som Gud. Jag vet inte varff6r, men jag kan be ibland utan att be till ne5gon/ne5got spielcelt. Jag kan be bara ff6r att bli av med alla mina tankar och ke4nslor. Det kanske e4r konstigt. Inte vet jag? Men det e4r se5 ff6r mig och det ke4nns skf6nt att be till ne5gonting som jag inte ens vet vad det e4r.2. Efter df6den se5 tror jag pe5 ungefe4r samma sak som Cassie. Att man kommer till himlen eller helvetet. Jag tror att man kommer till helvetet om man har gjort ne5gonting ont som man inte e5ngrar eller att man vill hamna de4r.3. Anden lever se4kert vidare genom nya personer och e4ven personligheten/-er men att sje4len kommer upp till himlen eller ner till helvetet.4. Jag tror att det ge5r att be, men inte i typ ego syfte ne4r det ge4ller pengar eller se5nt. Men det ge5r se4kert att be till det man nu tror pe5 och fe5 det att ge5 igenom .5. Det ge5r se4kert, men folk e4r ju se5 envisa! Olika religioner startar krig men e4nde5 se5 e4r det ju me4nniskor som gf6r det. Allt som jag vill skriva har redan blivit skrivit, som det med att religionerna inte vill att man ska kriga men e4nde5 se5 gf6r man det eftersom man har olika e5sikter!

  2. När öppnar du?? Jag kommer som ett skott !!

  3. Mycket bra,jag är stolt !

  4. Söker jag jobb här direkt eller?

Lämna en kommentar