Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Jan 11

I en hastighet av 8kg

Tillbaka på Kallskänken efter en hektisk morgon med papperstrassel i skrivaren, panelkackel i radion samt ett återigen intressant Kalmarsund Promotionmöte på Brofästet. Temat för dagen internationella affärer samt debatt om den nya eventuella regionsbildningen. Ett privilegium att få möte och intervjua människor i andra brancher och verkligheter. Fullt hus i föreläsningssalen och jag tror många känner att mötena håller bra kvalité och intressant innehåll.

Igår kväll placerades Metro Therm bakom grytorna på Kallskänken när ytterligare en kreativ matlagningskurs gick av stapeln med mig och Seger. Ett trevligt sällskap ledde till ytterligare en trevlig kväll med Mycket Gutt. jag vill sticka ut hakan och påstå att vi har en mycket bra produkt i våra matlagninskurser som innehåller mycket kärlek, glädje, mat, spotify, dryck och sång.

Vi har nu även skickat in vårt programförslag till Sveriges Radio i Stockholm, och nu återstår bara att se om dom köper vårt koncept. Skulle produktionen bli av kommer det definitivt bli bland det roligaste jag kommer att få göra. I första hand gäller idéen en programserie i åtta delar som ska sändas i P1 under sommaren, temat, mat. Vi håller tummarna!

Möte med Kalmar FF på måndag om riktlinjer inför invigningen av Kycklinggrytan samt kanske tidernas PR-kupp?

Nu är också äntligen Titis nya bredband beställt, det blev vad hon önskade, en hastighet av 8 kg.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. haha ni verkar ha det kul på kallskänken!

Lämna en kommentar