Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
06
Apr 11

Husman flyttar utomhus imorgon

Kompaniets fikarum, förbereder manus till ytterligare en modevisning. Mellan tummen och pekfingret har jag räknat ut att jag redan har drygt 35 inbokade konferencierjobb i år inklusive Kalmar FF’s hemmamatcher. Tänk att bara göra sådana här jobb varje dag. Vilket liv.

Imorgon flyttar Seger och David utomhus och premiärgrillar på lunchen . Det kommer bli galet, jag har köpt 12 stolar och kompletterat uteserveringen på trädgården. Stans kanske mest okända innergård som jag tror stenhårt på till våren. Solsida och mysigt. Frågan är väl bara om det hinner och mojna då det enligt uppgift ska blåsa 20 sekundmeter imorgon.

Jag och producent-Petter åker däremot till Öland och Mysinge imorgon för att spela in piloten till Martins matlåda. Vi ska dokumentera en styckning, kanon. Har hämtat ut en inspelningsmackapär på SR som enligt uppgift kan ha kostat 50.000. Jag trodde inte den kostade en spänn över 40.000.

Logemöte med Calmarsunds VVS och Sporrong & Eriksson idag, ett rent peptalk inför premiären på måndag.

Det blir en kanonhelg med fin startelva. Uffe-Taco, Lex-Gabbe, Jonsén, Staffan ”Salve” Nordänger, Benzon, men framförallt Gabby.

Missa inte min ”speakers corner” i Kalmar FF’s bilaga MATCH som kommer med morgondagens Barometern.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Mycket bra, kanon, mysigt 😉

Lämna en kommentar