Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
17
Mar 11

Homogala, Wilsonbar, Harries och Gilla

På lördag beblandas jag med Sveriges ståupp-elit. Som jag nämnt innan ska jag ska vara konferencier på Kalmar Humorgala där Aron Flam, Jonatan Unge samt Magnus Betnér uppträder. Kalmarsalen nu på lördag 19.00. Biljetter finns att köpa här:

Ett spontanbesök på Harrys igår efter Wilsonbaren och Facebookskolan. Väl inne på Harrys möttes vi av ett riktigt tungt gäng. Goa gubbar hade upptaktsträff inför den prestigefyllda golfsäsongen 2011 med en startelva som hade krossat det mesta. Vad sägs om ett axplock av namn som Levén, Magnussson, Davidsson, Jeansson, Johannesson, Cöster, PO Persson men framförallt min stora idol och förebild, svärfar Bergvall som driver Ballingslöv i Kalmar.(Duger det Kenneth?)

Den där Wilson-Elin, minsann en rackare på Facebook, det är verkligen en djungel med alla grupper, pages, profiler, adresser och annonser. Den senaste trendspaningen är att Facebook vill att gruppfenomenet ska dö ut. Därför har jag enhälligt beslutat att vi härmed lägger ner Kallskänksgruppen och bara jobbar med Kallskänkssidan. Så, kom igen nu in och gilla om ni vill ta del av erbjudande nyheter och annat Mycket Gutt på Kallskänken! http://www.facebook.com/mycketgutt.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Är Harries ett nytt ställe? Gilla!

Lämna en kommentar