Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
30
Maj 11

Hemma och dags att ta tjuren vid hornen

Åter i Kalmar efter en tio dagars turné över Sverige som avlutades med en rejäl karatekväll på Söder. Ett stort tack till Simon och Ola samt resten av evenemangsstyrelsen i El gruppo svedezia i Stockholm som gjorde mediahelgen till en fullträff. Höjdpunkten, givetvis direktsändningen från studion av Champions Leugae där också redaktören samt rödtoppen Tommy Bark jämförde mig med Kalmars svar på Michael Owen, ett citat som finns dokumenterat på film, efter den komplimangen var jag helt odödlig i Stockholmsnatten. För bevis se detta klipp (igen). Noterbart: Ola Anderssons längd.

Framför oss ligger nu en enormt intensiv period på Kallskänken. Mat till tusentals personer ska lagas denna vecka bland annat till Lions riksmöte som hålls i staden i slutet på veckan. Det känns som om vi väntat på denna veckan i någon månad, och nu är den här, dags att ta tjuren vid hornen.

Viktig seger för Kalmar FF igår, Malmö FF i kvartsfinal känns som en värdig cupmatch på GFA, hoppas det kan komma publik. Halva priset?

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar