Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Maj 12

Helgen, Teng-boom och Janne!

För ett par sekunder funderade jag på att ändra upplösningen på skärmen för att jag tyckte mig se lite dåligt. I samma sekund insåg jag att det med största sannolikhet var ett ålderstecken, och gav fan i det. Så nu sitter jag här framför min dator och kisar. Lika gubbigt det. Jaja, det är inte bara jag som åldras. Stackars Rydström. Han får ta rätt mycket oförtjänt skit på ett sätt. Många pratar om hans exit ur elvan. Jag är inte så säker på det.

Helgen blev oväntat bra. Jag leker ju student numera och i lördags var jag och Wilson-Rostock-Jacob toastmasters på Slottet när det var bankett för deltagarna i SM i ekonomi. Det gick bra och många skämt satt fint. I synnerhet min recension av den möra ryggbiffen: Man skulle kunna jämföra köttet med Greklands ekonomi. Den faller sönder. Natten avslutades på Byttan och totalentreprenadfirman Klåparna AB (Jacob & Jag) skötte även DJ:andet in mot småtimmarna. Galet härlig stämning.

Dagens stora glädjebesked är att det idag blev klart att Linda Camara och Olof Nordenson på Tengbom inreder våra nya hotellrum och tar samtidigt fram ett nytt koncept för butiken/matsalen på Kallskänken. Jag träffade Linda för något år sedan när hon berättade om hennes visioner kring Esplanaden och Sveaplan. Jag kände redan då att hon var rätt person att hjälpa oss hitta rätt i vårt charmigt spretande koncept. Det ska bli en riktigt spännande resa!

Sedan en vecka tillbaka är det också klart att stadens briljanta fotograf Jan Nordström kommer att ställa ut delar av sina fotografier på hotellet och i matsalen. Det blir givetvis mycket Kalmar FF-tillsammansheten-bilder men också andra värmande bilder. Den röda tråden för vårt arbete att göra Kallskänken och Hotell Hilda mer enat blir helt enkelt värme och gemenskap!

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Ja du. Sticker man ut hakan som han gör och inte levererar mer än unket valfläsk så inte oförtjänt rätt ord.

Lämna en kommentar