Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
23
Okt 12

Helgen och det gungar lite i Kalmar FF

Vi lägger bakom oss en helg som går till historien, vi fick besök av Aftonbladet-Simons mycket sjuka gäng från Stockholm och det blev en weekend som innehöll allt och som avslutades med en fantastisk brunch på Törneby Herrgård, lite spa och fotboll på GFA. Peppes och Susannes brunch på söndagar ute på Törneby håller hög klass, åk dit och ät gott på söndag! För övrigt hade Susanne gjort en Gucci-tårta som föll våra nya vänner från Sthlm/Skåne i smaken, i kombination med Guldfiskarna mitt ute på Alvaret helt klart resans höjdpunkt tyckte man.

Henrik Rydström skiver om vikande supportrar på sin blogg och Barometerns Peter Ahlén går hårt åt Nanne Bergstrands i dagens tidning. Det gungar lite i Kalmar FF, vilket är helt logiskt efter en sådan här ojämn säsong. Dock är jag inte helt övertygad om att Nanne Bergstrands avgång redan efter denna säsongen skulle vara rätt lösning, dels för att vi vet att det tar tid för våra nyförvärv att acklimatisera sig och dels för att Nanne fortfarande har kontrakt över 2013, dvs en kostnadsfråga. Kanske är det också dags att i större utsträckning titta på lokala spelare och ge fler chansen att provträna.

När det gäller Rydströms ”klack-kritik” så har jag varit inne på det tidigare, lägg ner 80% av tv-sändningarna av allsvenskan som ändå inte genererar, sänk priserna på GFA och vi kommer på sikt få en än mer levande arena och supporterkultur. Sett till vårt invånarantal har vi trots allt en relativt hög närvaro på våra matcher. Och givetvis ligger det sportsliga resultatet till stor grund för biljettförsäljningen.

Imorgon lagar vi vilt i p4, älgentrecoté, älgstek och vildsvin. Live från köket 10:03

Och dagens lunch på Kallskänken är dillhalstrad sejrygg med rödbetor, kapris, citrussmör och potatispuré.

Lite bilder från helgens bravader

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar