Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Nov 11

Helgen i ett inlägg

Det blev en tung helg i Västervik som började med lite spa och en ganska medioker trerättersmeny på Gränsö Slott. Men i det stora hela var anläggningen mysig och genomtänkt, kanske var inte målgruppen för det weekendpaket vi investerat i fyra överladdade 28-åriga killar. I hotellobbyn träffade jag av en tillfällighet Tommy Ivarsson och Harald Hjalmarsson (Västerviks kommunalråd tillika regionförbundets ordförande). Vi slog oss ner i några fåtöljer, beställde whiskey och diskuterade politik och regionbildningsfrågan hela natten lång. Eller, nja, i min drömvärld kanske, det blev snarare ett hej hej sen tog vi en taxi till nöjespalatset Palladium, taxin kändes som en pansarvagn och det var väl passande med tanke på det krig vi skulle gå igenom. Resten är historia. Men kvällens bästa citat läggs av Mattias som får en fråga av herr Polis om det inte har blivit lite för mycket. Han svarar:

-Då har du inte varit i Lund.

En vecka ligger framför som kommer att inledas med ett museibesök och avslutas med catering till ett större kalas. Veckan i övrigt rent medialt lär väl präglas av Perssons idé om ett bättre samarbete mellan blockgränserna. Kan man göra något för att minska tjafs och öka effektiviteten i kommunstyrelsen dvs se till att vi går framåt och inte bakåt så är det bara och köra.

Skolios och spahelg:

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Synd du inte fick prata med Hjalmarson på riktigt. Fråga honom hur man kan sitta på så stora poster samtidigt som han gör. Även om han är (M) finns det ingen levande människa som kan klara båda dessa uppdrag ordentligt. Om man ser till hur Regionförbundet hittills klarat sitt uppdrag blir man ju bara pessimist. Läs Transportplanen..

  2. Lägg därtill en vägkrog som ska skötas!

Lämna en kommentar