Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Apr 12

Hej Grannar!

Martin Nilsson här, Bläckan 2, Norra Vägen 6 tillika Jenny Nyströms födelsehus.

Som ni säkert känner till har jag för avsikt att slå upp portarna till min trädgård för allmänheten, detta i form av en caféverksamhet som kommer att drivas i Kallskänkens regi i tre veckor i slutet på sommaren närmarte bestämt, mellan den 30/7 och 19/8.

Något jag även gjorde förra sommaren under en veckas tid, skillnaden då var att jag fick ett tillstånd som visade sig vara felaktigt handlagt eftersom det enligt detaljplanen inte får bedrivas den typ av näringsverksamhet i kvarteret Bläckan.

Jag har därför blivit tvungen att söka ett tillfälligt bygglov för att justera detaljplanen, så där av anledningen till att ni grannar har fått papper från samhällsbyggnadskontoret.

I dokumenten som kommit till kommunen framstår det som om det skall bedrivas någon form av disco- och evenemangsverksamhet på nätterna. Så är definitivt inte fallet. Tanken är att öppettiderna för caféet kommer vara mellan 11 och 18. Allt som sker utanför dessa tidsramar är helt privat.

Onsdagen den 25:e april kl 17:00 bjuder jag in till informationsmöte på Kallskänken för alla er grannar som har frågor och funderingar kring mitt caféprojekt. Välkomna, jag bjuder på lite fika!

 

Med vänliga Hälsningar

Martin Nilsson
Norra Vägen 6
0733 480 111
martin@kallskanken.nu

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Räknas en ängölax som en granne?? Isf kommer jag och jag är är ”pro” caféet!!

Lämna en kommentar