Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Dec 11

Halvfart, juldag och den biten

Precis som resten av samhället går bloggen lite på halvfart för tillfället, får väl anledning att återkomma med någon form av årskrönika som alla andra…

Juldagen på Byttan blev en riktigt bra kväll. Bra tryck i så väl högtalarna som i dörren och det var nog långt över 300 pers som kom. Mitt i ett längre block av elektrohouse körde jag lite oväntat igång Håkan Hellströms: Ramlar, och det var en fantastisk känsla att se hela dansgolvet gunga precis som det vore vilken festivalspelning som helst. Gårdagen handlade med om att försöka återfå livsgnistan. Såg den fantastiska dokumentären om kokvinnan på svt, missade ni den, så se den. Helt makalöst bra. Det är efter sådana dokumentärer man kan känner sig okej med att betala radiolicens.

Ett italienskt Rasmus Elm-rykte känns klart överskattat, men med tanke på Viktor och Davids fina danssteg på Byttan kunde det finnas anledning att fira, eller var dom bara allmänt Broakulla-glada?

Sushilunch med Borgholms kommunchef Christina Madeling och hennes son (som jag glömt namnet på), en trevlig pratstund som lätt kunde varit längre

En angenäm morgon i P4 med Johan Signert, vi pratade lite kort om hans uppdrag på Guldfesten, mina förväntningar är skyhöga.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Christina Madeling

    Martin; tack själv för trevlig lunch. Kom gärna och hälsa på nästa gång du är i Borgholm, så vi kan fortsätta snacket….Du lär hitta mig i Stadshuset på torget; i händelsernas centrum.

Lämna en kommentar