Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
03
Apr 11

Halmstad, känns som hemma fast annorlunda

Nu är det så äntligen igång, även fast det var en blek tillställning på Örjans Vall infann sig en bra känsla. Detta noterade jag med en GT i varje ben.

Ett mycket rakare spel som påminde om 2008, kan man hitta mer djupledsbollar på yta så att Mendes, Mattias och Sobra kan komma med fart blir vi farliga.

”Fagge” håller hög allsvensk klass och är inte helt olik Viktor Elm, till både spelet och utseendet. Att han tar samtliga offensiva inkast, frisparkar och hörnor tyder på att han har en central roll i Kalmar FF’s spel.

Paulus, nyklippt och resolut, defensiven såg bra ut. Etrit i buren rena rama…ja ni vet.

Klack-Micke drar ett enormt lass i klacken. Vad vore vi utan honom?

Notera att Israelsson och Santos började på bänken, ordinarie hela förra året.

Får supporterunionen någon ekonomisk hjälp från föreningen för att styra upp ett tifo till premiären? Om inte, kan det finnas ett intresse för näringslivet att stötta ett tifo den 11:e? Mitt förslag, berätta vad ni vill göra, gör en snabb kalkyl, paketera och presentera.

Hört på läktaren är att det tydligen finns gott om platser kvar till premiären på klacksektionen.

Halmstad, känns som hemma fast annorlunda. Fin stad, bra mycket folk på stan.

I fredags gick vi och la oss 23.30 och igår 00.30, gubbar som groggar gör skäl för sitt namn.

Henrik Burman producent SVT kultur, en av gubbarna som groggar visade lite material från en aktuell dokumentärserie, Sápmi Sessions, där samer gör musik med Familjen, Looptroop Rockers, Johnossi och en massa andra. Tung produktion som spelats in en bit utanför Kiruna i drygt ett år. Premiär 21:e april.

Nu ångestladdad bilresa hem till östkusten i absolut tystnad. Silencio Stampa.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Dessa GT, som gör synen suddig. När det är dags för kycklingförlossningen gäller det att vara skarptögd. Lycka till!!

Lämna en kommentar